Kirjoitettu 15.5.2024

Kirjoitettu 8.2.2023

Keskusta ja kokoomus taktikoivat härskisti translakiin liittyvässä äänestyksessä: Lasten ”transuilun” tukemiseen kehottava lausuma hyväksyttiin eduskunnassa

Kansan karsastama laki sukupuolen vahvistamisesta eli niin sanottu translaki hyväksyttiin eduskunnassa 1.2.2023. Laki mahdollistaa jatkossa sukupuolimerkinnän vaihtamisen omalla ilmoituksella.

Eduskunta myös joutui ottamaan kantaa siihen, tulisiko tulevaisuudessa translain soveltamisalaa laajentaa alaikäisiin vai ei, sillä nyt hyväksytty translaki mahdollistaa sukupuolen vaihtamisen vain täysi-ikäisille.

Lopputulos oli se, että eduskunta hyväksyi lausuman, jolla myös lasten ”transuilua” tullaan edistämään. Tällaiseen eduskunnan kannan muodostamiseen vaikutti osan kansanedustajista härski taktikointi saliäänestyksissä.

Lue lisää:

https://www.suomenuutiset.fi/keskusta-ja-kokoomus-taktikoivat-harskisti-translakiin-liittyvassa-aanestyksessa-lasten-transuilun-tukemiseen-kehottava-lausuma-hyvaksyttiin-eduskunnassa/

Kirjoitettu 8.2.2023

Purralta kovaa kritiikkiä kokoomuksen ja SDP:n EU- ja ulkopoliittisille linjauksille: ”Sinipunahallitus ei muuttaisi mitään”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra piti poliittisen ajankohtaiskatsauksen puolueen tuoreen maahanmuuttopoliittisen ohjelman julkaisutilaisuudessa. Etenkin muiden puolueiden pidäkkeetön EU:n ylistäminen sai kovaa arvostelua.

– Aina kun jostakin tavanomaisesta, vähäpätöisestä tai muuten yllätyksettömästä rakennetaan kohu, taustalla vaikuttaa asioita, joista huomio halutaan pois.

– Sen sijaan, että tällä hetkellä tai ensi kaudella kenenkään tarvitsisi miettiä EU- tai euroeroa tai perussuomalaisten vuoden 2019 EU-poliittisen ohjelman linjauksesta olisi mitään syytä saada kohtausta, tulevina kuukausina ja vuosina Suomen hallitus kylläkin saa eteensä nieltävää niin ennallistamisasetuksessa, ilmastopaketin eri osissa, uusissa tulonsiirto- ja velkainstrumenteissa ja ylipäätänsä kiristyvässä Brysselin ja suurten EU-maiden talutusnuorassa, Riikka Purra totesi.

Lue lisää:

https://www.suomenuutiset.fi/purralta-kovaa-kritiikkia-kokoomuksen-ja-sdpn-eu-ja-ulkopoliittisille-linjauksille-sinipunahallitus-ei-muuttaisi-mitaan/

Kirjoitettu 15.12.2022

JOULUTERVEHDYS

Kiitämme jäseniämme, kannattajiamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kirjoitettu 15.12.2022

KOKEMÄEN PERUSSUOMALAISTEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUU

Sääntömääräisessä syyskokouksessa 20.11.-22 jäsenistö valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2023 Olli Leinon.

(lisää…)

Kirjoitettu 19.11.2022

SYYSKOKOUS 20.11.2022

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 20.11.-22 klo 15.00 Vanhalla Yhteiskoululla osoitteessa Tulkkilantie 16 b Kokemäki.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

Tervetuloa!

 

Kirjoitettu 27.10.2022

Hävytöntä, että SDP kiihdyttää yrittäjien ja autoilijoiden kurittamista

Perussuomalaiset ei hyväksy missään olosuhteissa kansallista liikenteen päästökauppaa, kommentoi puolueen puheenjohtaja Riikka Purra. Kansallinen päästökauppa nostaisi polttoaineiden pumppuhinnat sikamaisen korkeiksi. Tuore Ilmastopaneelin raportti arvioi kansallisen päästökauppajärjestelmän korotusvaikutukseksi 30-80 senttiä polttoaineen litrahintaan.

Jos SDP kantaisi aidosti huolta kehä kolmosen pohjoispuolella olevien kansalaisten elämisen ehdosta ja yritysten toimintaedellytyksistä, olisi liikenneministeri Timo Harakka tyrmännyt välittömästi Ilmastopaneelin esitykset. Hän totesi vain, että bensan hinta nousee vääjäämättömästi, Riikka Purra ihmettelee.

https://www.suomenuutiset.fi/purra-kansallisesta-paastokauppajarjestelmasta-havytonta-etta-sdp-kiihdyttaa-yrittajien-ja-autoilijoiden-kurittamista/

Kirjoitettu 15.10.2022

Hallitus sekoilee EU:n maa- ja metsätalouden ennallistamisvaatimusten kanssa – vievätkö punavihreät keskustaa jälleen?

Perussuomalaiset vaati eduskunnan kyselytunnilla vastauksia siihen, aikooko hallitus estää miljardilaskun suomalaisille tuovan EU:n ”luonnonennallistamisprojektin”, jossa suomalaisia metsiä ja turvepeltoja pitäisi käytännössä palauttaa sotien jälkeiseen tilaan. Tällä olisi arvioiden mukaan vakavia taloudellisia vaikutuksia puhumattakaan huoltovarmuustekijöistä, jos turvepeltoja jouduttaisiin poistamaan käytöstä.

– EU ei yllätä! Uusimpana osana vyörytystä EU:n komissio on tekemässä luonnon ennallistamisesta pakollista ja kolmasosa Suomesta eli yli 12 miljoonaa hehtaaria pitäisi palauttaa kohti luonnontilaa, perussuomalaisten kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa tylytti.

https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-sekoilee-eun-maa-ja-metsatalouden-ennallistamisvaatimusten-kanssa-vievatko-punavihreat-keskustaa-jalleen/

Kirjoitettu 15.10.2022

Saarikon valtiosihteerinimitys, Peteliuksen toiminta arpajaislain uudistuksessa ja ministerien karenssipalkat heikentävät Suomen uskottavuutta korruptiovapaana maana

Lokakuun alussa valtiovarainministeriö tiedotti aiemmin muun muassa toimittajana työskennelleen Katri Makkosen valinnasta valtiovarainministeri Annika Saarikon (kesk.) valtiosihteeriksi. Makkonen on aiemmin työskennellyt Yleisradiolla toimittajana sekä toiminut tasavallan presidentin viestintäpäällikkönä ja konsulttitalo Miltton Oy:ssä varatoimitusjohtajana.

– Valtiovarainministeri kutsui valtiosihteeriksi entisen toimittajan ja viestintäkonsultin sen sijaan, että palkkaisi henkilön, jolla on näyttöjä talousosaamisesta. Budjettiriihi on ohi, talousarvioesitys annettu eduskunnalle ja ensi vuonna edessä eduskuntavaalit. Herää kysymys, onko nyt aika aloittaa hallituspuolue keskustan imagonkohotus veronmaksajien piikkiin, kun valtionvelka on ennätyksellisellä tasolla ja keskustan suosio pohjalukemissa? perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen pohtii.

https://www.suomenuutiset.fi/antikainen-saarikon-valtiosihteerinimitys-peteliuksen-toiminta-arpajaislain-uudistuksessa-ja-ministerien-karenssipalkat-heikentavat-suomen-uskottavuutta-korruptiovapaana-maana/

 

Saarikko palkkasi avukseen viestinnän asiantuntijan – palkka 10 341 €/kk

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio kyseenalaistaa valtiovarainministeri Annika Saarikon (kesk.) uuden valtiosihteerivalinnan.

https://www.suomenuutiset.fi/saarikko-palkkasi-avukseen-viestinnan-asiantuntijan-palkka-10-341-e-kk/

Kirjoitettu 11.10.2022

Marinin hallitus pyrkii parantamaan laittomasti maassa olevien palveluja – perussuomalaiset siirtyisi jo kotouttamisesta kotiuttamiseen

Ulkomaalaisten yliedustus rikostilastoissa, katujengi-ilmiö ja monet muut ongelmat ovat suoraan seurausta hallitsemattomasta maahanmuutosta. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra toteaa, että ongelmaan ei auta mikään muu kuin tällaisen maahanmuuton merkittävä kiristäminen.

Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka on tunnistanut haitallisen maahanmuuton ongelman jo vuosikymmenet sitten ja esittänyt johdonmukaisia ratkaisuja.

https://www.suomenuutiset.fi/marinin-hallitus-pyrkii-parantamaan-laittomasti-maassa-olevien-palveluja-perussuomalaiset-siirtyisi-jo-kotouttamisesta-kotiuttamiseensaastaisi-rahaa-ja-yhteiskuntarauhaa/

Kirjoitettu 30.9.2022

Hallituksen viisumitoimet pitävät edelleen itärajan auki

Sanna Marinin (sd.) hallitus on 29.9.-22 antanut periaatepäätöksen, jolla erityisesti venäläisten turistiviisumeita rajoitetaan merkittävästi. Hallitus linjasi, että päätös ei kuitenkaan estä matkustusta, joka on humanitaarisista syistä tai kansainvälisten velvoitteiden vuoksi tarpeen. Lisäksi hallitus on jättänyt aukon ”muille erityisille syille”, joita voidaan harkita niin, että viisumi myönnetään.

Suomeen on tullut Venäjän osittaisen liikekannallepanoilmoituksen jälkeen yli 42 000 venäläistä. Perussuomalaisten kansanedustaja Jari Ronkainen huomautti tänään eduskunnan kyselytunnilla, että tämä on enemmän kuin Suomeen on saapunut sotaa pakenevia ukrainalaisia.

https://www.suomenuutiset.fi/ps-hallituksen-viisumitoimet-pitavat-edelleen-itarajan-auki-valmisteilla-jopa-uusi-viisumi-jolla-voi-hakea-turvapaikkaa-suomesta-jo-kotimaassa/

 

Lue myös:

Poliitikot tarjoamassa turvapaikkoja kutsuntoja pakeneville venäläismiehille – Halla-aho muistuttaa yksinkertaisesta matematiikasta: Itärajan takana on liki 20 miljoonaa armeijan käynyttä ihmistä

https://www.suomenuutiset.fi/poliitikot-tarjoamassa-turvapaikkoja-kutsuntoja-pakeneville-venalaismiehille-halla-aho-muistuttaa-yksinkertaisesta-matematiikasta-itarajan-takana-on-liki-20-miljoonaa-armeijan-kaynytta-ihmista/

Kirjoitettu 30.9.2022

Hyvinvointialueiden miljardiongelma: Hallitus kehuu itseään, vaikka palvelut heikkenevät

Eduskunta keskusteli 28.9.-22 vanhuspalveluita ja sosiaali- ja terveydenhuollon ongelmia käsittelevästä opposition välikysymyksestä. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra otti puheenvuorossaan esille soteuudistuksen toteutumisen taloudelliset ongelmat.

– Kun sotelainsäädäntöä eduskunnassa käsiteltiin, perussuomalaiset moneen kertaan toivat esille, että rahoitus on pielessä. Rahaa ei ole varattu uudistukseen riittävästi. Samaa keskustelua käytiin aluevaalien alla. Rahaa ei ollut. Eikä sitä ole vieläkään, Riikka Purra sanoi.

– Hallituksen suuri, historiallinen soteuudistus, henkilöstömitoitus, kiristetty hoitotakuu – näillä te itseänne kehutte. Kaikki ajavat seinään.

https://www.suomenuutiset.fi/purra-muistutti-hyvinvointialueiden-miljardiongelmasta-hallitus-kehuu-itseaan-vaikka-palvelut-heikkenevat/

Kirjoitettu 23.9.2022

Suomalaisten kanta on selvä – itäraja kiinni

Venäjä julisti eilen (21.9.-22) liikekannallepanon, jolla se pyrkii paikkaamaan menetyksiään Ukrainan sodassa ja jatkamaan sitä. Tänään Rajavartiolaitos ilmoitti Suomeen saapuvan liikenteen vilkastuneen.

 

Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila huomautti, että vaikka hallitus on väittänyt tehneensä venäläisten viisumin saannin hankalaksi, pelkästään syyskuussa on venäläisille myönnetty yli kahdeksantuhatta viisumia.

– Väite ei siis pidä paikkaansa. Viikossa venäläisiä on saapunut maahan kymmeniä tuhansia, iso osa turistiviisumilla, Junnila huomautti.

– Ettekö todella näe turvallisuusuhkaa? Varusmiesliittokin ihmettelee, kuinka Suomi ei saa rajoja kiinni, vaikka Baltian maat ja Puola ovat siinä onnistuneet ilman Euroopan unionin moitteita. Kyselyjen mukaan ylivoimaisen suuri osa suomalaisista on itärajan sulkemisen kannalla, mutta valtiojohto ei ole sitä vielä ymmärtänyt, Junnila moitti.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-kyselytunnilla-suomalaisten-kanta-on-selva-itaraja-kiinni/

Kirjoitettu 23.9.2022

ITÄRAJA KIINNI, HETI!

Viikko sitten perussuomalaiset vaativat jotain rajaa venäläisturistien viisumeihin. Nyt turvallisuustilanne on pahentunut äkillisesti, sillä Venäjällä on määrätty osittainen liikekannallepano. Hallituksen lepsu toiminta ei vakuuta.

Lisäksi syyskuussa on myönnetty venäläisille yli 8 000 viisumia. Viikossa Suomeen on tullut kymmeniä tuhansia, iso osa turistiviisumilla.

Oppositio vaatii itärajaa kiinni, heti.

Aiheesta keskustelevat Suomen Uutisten Jälki-istunto-videohaastattelussa kyselytunnin pääkysyjä Vilhelm Junnila, Leena Meri ja Mauri Peltokangas:

https://www.suomenuutiset.fi/itaraja-kiinni-heti-peltokangas-junnila-ja-meri-moittivat-hallituksen-noloa-selittelya-video/

Kirjoitettu 20.9.2022

Eduskunnan enemmistö halusi näyttää hoitajille kaapin paikan

Kansanedustaja Arja Juvonen:

Hallitus on ratkaissut hoitoalan ongelmia ainoastaan paperilla, eikä hallitus pysty toteuttamaan säätämäänsä hoitajamitoitusta käytännössä. Huonoin mahdollinen päätös tässä tilanteessa on lytätä hoitajat ja osoittaa heille, että he ovat tasan niin tärkeitä, että heidät pakotetaan töihin, mutta eivät niin tärkeitä, että heille pitäisi maksaa kunnollista palkkaa.

Hallitusta kiinnostaa potilasturvallisuus ainoastaan tekosyynä lakon murtamiselle. Suomessa kirjattiin viime vuonna yli 9 000 potilasvahinkoa, siis yli 24 joka päivä. Tämä ei hallitusta kiinnostanut, vaan hallitus alkoi puhua potilasturvallisuudesta vasta, kun hoitajat vaativat lisää palkkaa ja uhkasivat mennä lakkoon.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-sosiaali-ja-terveysvaliokunnassa-oikeus-kielsi-myos-kotihoidon-lakon-eduskunnan-enemmisto-halusi-silti-nayttaa-hoitajille-kaapin-paikan/

Kirjoitettu 20.9.2022

Hallitus runnoi läpi hoitajien pakkolain – ”Sanna Marinin puheet haihtuvat savuna ilmaan kuin Antti Rinteen vappusatanen”

Voimaantullessaan potilasturvallisuuslaki rajoittaa voimakkaasti hoitoalan ammattilaisten työtaisteluoikeutta.

Laki on pakkotyölaki, sillä se antaa aluehallintovirastoille oikeuden murtaa lakkoja ja mahdollistaa työtaistelevien hoitajien pakottamisen töihin.

https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-runnoi-lapi-hoitajien-pakkolain-sanna-marinin-puheet-haihtuvat-savuna-ilmaan-kuin-antti-rinteen-vappusatanen/

Kirjoitettu 17.9.2022

Perussuomalaiset hyväksyy hoitajien lailliset työtaistelutoimet

Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Riikka Purra muistuttaa, että sote on monin tavoin kriisissä myös hoitajien työtaistelutoimien ulkopuolella, esimerkiksi päivystyksessä ja hoitotakuun toteutumisessa.

Perussuomalaiset hyväksyy hoitajien lailliset työtaistelutoimet.

https://www.suomenuutiset.fi/hoitajat-uhkaavat-joukkoirtisanoutumisilla-purra-moittii-hallitusta-valinpitamattomyydesta-soten-rahoituksessa-hallitus-huolehtinut-vain-siita-etta-se-on-jyrannyt-massiiviset-hankkeet-lapi/

Kirjoitettu 17.9.2022

Pitääkö ulkomaalaisen laiton oleskelu Suomessa palkita oleskeluluvalla? – Perussuomalaisilta täystyrmäys

Puheenjohtaja Riikka Purra huomautti, että kyse ei ole paperittomista ihmisistä, sillä Suomessa suurin osa näistä ihmisistä on kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita.

– Heillä todellakin on paperit, ja niissä sanotaan, että oikeutusta kansainväliseen suojeluun tai oleskelulupaan ei ole. He eivät ole paperittomia, vaan maassa laittomasti oleskelevia.

https://www.suomenuutiset.fi/pitaako-ulkomaalaisen-laittomasta-oleskelusta-suomessa-palkita-oleskeluluvalla-perussuomalaisilta-taystyrmays-ratkaisu-ei-ole-tehda-laittomasta-laillista-vaan-edistaa-lakien-noudattamista/

Kirjoitettu 14.9.2022

Hallitus haluaa turvata laittomasti maassa olevien palvelut – toisin kuin suomalaisten

Voitteko käsittää tätä hallituksen vastuuttomuutta! Laittomasti maassa olevien pitää päästä sujuvasti hoitoon, toisin kuin suomalaisen, haluaa hallitus. Oma kansalainen ei pääse lääkärille ajoissa, hoitotakuu ei toteudu, koko järjestelmä sakkaa, lakonuhka päällä, hoitajia ei ole, mutta hallitus haluaa laittomasti maassa oleville lisää oikeuksia, Purra lataa.

http://suomenuutiset.fi/purra-hallitus-haluaa-turvata-laittomasti-maassa-olevien-palvelut-toisin-kuin-suomalaisten/

 

Kirjoitettu 30.8.2022

Sähkön hinta räjähtää käsiin – perussuomalaiset vaatii välittömiä toimia ja hallitusta hätäkokoukseen

Ihmisten hätähuudot kovenevat päivä päivältä moninkertaisten sähkölaskujen alkaessa ropista postiluukkuihin. Kymppien kuukausilaskut moninkertaistuvat satasiksi, satasten laskut tonnien laskuiksi. Tilanne on kriisiytymässä. Tulonsiirrot tai veroalet eivät enää riitä. On puututtava hintoihin. Muuten kuluttaja romahtaa eikä kyse suinkaan ole vain pienituloisista. Hallituksen on kokoonnuttava hätäkokoukseen, Riikka Purra vaatii.

https://www.suomenuutiset.fi/sahkon-hinta-rajahtaa-kasiin-perussuomalaiset-vaatii-valittomia-toimia-ja-hallitusta-hatakokoukseen/

Kirjoitettu 25.8.2022

TORITAPAHTUMA 10.9.-22

Kokemäen Perussuomalaiset ja eduskuntavaaliehdokkaita

K-Supermarket Teljänportin piha-alueella lauantaina 10.9.-22 klo 10-12.

Paikalla myös Kokemäen oma kansanedustajaehdokas Soile Ojala-Seppä ja porilainen kansanedustaja Petri Huru.

 

Tarjolla makkaraa ja yhdistyksemme jäseniksi liittyville laivamatkoja. Tarkempia tietoja toritapahtumassa.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 21.8.2022

Muutamia kansanedustajiemme Facebook-sivuilta poimittuja kirjoituksia luettavaksi ja mietittäväksi.

 

Jussi Halla-aho:

Suomi on siinä mielessä erikoinen maa, että soveliaisuuden, häveliäisyyden, arvokkuuden ja vakauden vaatimukset kohdistuvat lähinnä oppositiopoliitikkoihin. Mitä lähemmäs vallan ydintä mennään, sitä enemmän riittää se, että toiminta ei ole suoranaisesti laitonta.

Perussuomalaisten varavaltuutetuilta edellytetään enemmän kuin pääministeriltä.

Pääministeri toimii, omien sanojensa mukaan, “ikään sopivalla tavalla”. Pienempien kihojen odotetaan toimivan asemaan sopivalla tavalla.

Perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa on tunnetusti laaja ja aggressiivinen armeija, joka selittelee parhain päin pääministeri Marinin tekemisiä.

Heidän kannattaisi pohtia muutamaa asiaa.

Kun Marinin kaikki töppäilyt painetaan villaisella tai jopa spinnataan ihailtavaksi naisenergiaksi, tämä ei ole omiaan vähentämään sekoilua. Päin vastoin, se kannustaa jatkamaan sitä.

Voi jopa olla, että Marinin käytös on tarkoituksellista. Hän selvästi nauttii kehujen kohteena ja huomion keskipisteenä olemisesta. On vaikea uskoa häntä niin yksinkertaiseksi, ettei hän ymmärtäisi yksityistiloissa JA ravintoloissa tapahtuvan biletyksen päätyvän videoille ja julkisuuteen.

Se, että muut ihailevat ja selittelevät hänen toimintaansa, tuntuu todennäköisesti erittäin voimaannuttavalta. Siihen tunteeseen voi jäädä koukkuun. Saman ihailun ja sen tuottaman mielihyvän saaminen edellyttää alati kiihtyviä kierroksia.

Ennemmin tai myöhemmin Marin bilettää itsensä kumoon, taika haihtuu ja faniarmeijalle iskee krapula. Aletaan pohtia, että olisikohan pitänyt sanoa jotakin kriittistä jo hyvän sään aikana ja estää eskalaatiokierre.

Kun se aika tulee, tämänhetkiset fanituskirjoitukset tulevat näyttäytymään varsin kummallisina. Länsimaiselle elämänmenolle vieraana sokeana henkilökulttina.

 

Ville Tavio:

Päihteilevä pääministeri on huono esikuva nuorille.

Päihteilevä pääministeri romuttaa luottamusta pääministeri-instituutioon.

Kuka tahansa muu pääministeri olisi jo jättänyt eronpyynnön.

Vihervasemmisto pitää tietysti luomastaan Sanna Marinin henkilökultista kiinni kynsin ja hampain, koska uskovat sillä hämäävänsä kansaa ja pystyvänsä roikkumaan kiinni vallankahvassa. Marinin odotetaan kuitenkin nousevan EU-virkoihin tekemään sosialistien myyräntyötä koko Euroopalle.

Punavihreästä valtamediasta kuullaan taas täysin älyvapaat puolustuspuheenvuorot ja typerimmätkin tekosyyt käytetään, koska uskovat ihmisten olevan niin typerää että syövät minkä tahansa perustelun.

Sanna Marin itse harmitteli kiinnijäämistä ”jauhojengissä” – omassa käytöksessä hän ei nähnyt tietenkään mitään vikaa.

Pääministeri vetosi vielä kaiken lisäksi kyse olevan vain ”ikänsä mukaisesta käytöksestä”.

Nyt on tietääkseni puolustauduttu ainakin jo 1) ikävällä kiinnijäämisellä 2) nuorella iällä 3) naiseudella.

Joku sanoo myös aina, että saahan pääministeri yksityisajallaan pyöriä baareissa ihan niin lärvit mitä tahtoo, mutta eihän se niin mene. Pääministeri on maan johtava päättäjä ja hänen pitäisi olla 24/7 valmiudessa jos tulee kriisitilanne päälle ja valtiojohtoa tarvitaan.

 

Leena Meri:

Valta tuo vastuuta ja se pitää ymmärtää kun homman ottaa vastaan.
Valtion keskeisten toimijoiden kuten pääministerin tulee olla toimintakykyinen kaikkina aikoina.

Olemme kesän aikana pyytäneet eduskuntaa koolle edes yhdeksi päiväksi keskustellaksemme pääministerin kanssa uniper-Fortum sotkusta sekä halunneet saada tietoa miten suomalaisia autetaan mm. kallistuneen sähkön ja hintojen kanssa.

Pääministeri on ilmoittanut yksikantaan että hän lomailee ja siihen hänellä on oikeus. Kyllä jokaisella on oikeus lomaan mutta pääministerin tehtävä ei ole normi työ jota ei voi keskeyttää mistään syystä.
Koska me saamme vastuullisen pääministerin? Sitä odotellessa.

Miten se yleensä on eri työpaikoilla, kun olet päivystysvuorossa?

Voitko ajatella päivystyksessä, että ei tässä varmaan ole mitään yllättävää tulossa, joten voi tässä siirtyä ottamaan kuppia.

Entä yllättävä tilanne, jota ei voi tietää etukäteen ennen klo 24, jota pääministeri itse piti jonkinlaisena rajana pistää menokenkä menemään. Esimerkkeinä ydinonnettomuus, muu suuronnettomuus tai mitä tahansa. Yleensä näistä ei ”tiedoteta” etukäteen.

Meillä on maassa pääministeri, joka näyttää mallia miten vastuuta omalla vahtivuorolla kannetaan.

 

Puheenjohtaja Riikka Purra:

Ymmärtävätköhän pääministerin toiminnan sokeat puolustelijat, että tämä asettaa riman – eli siis laskee sen – myös tuleville pääministereille, muille ministereille ja yleisesti politiikkaan osallistuville? Se heikentää koko poliittisen päätöksenteon uskottavuutta ja vakavasti otettavuutta.

Onko Suomi ansainnut sen? Mielestäni ei.

Hän ei edes pahoitellut. Hän hyökkäsi.

Se kertoo voimakkaasta hybriksestä ja kyvyttömyydestä nähdä oman suosion kuplansa ulkopuolelle.

 

Kirjoitettu 19.8.2022

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen:

 

Vielä muutama sana pääministeri Marinin toiminnasta.

Politiikassa pätee usein sanonta: “Kun vastustaja mokailee, niin älä keskeytä häntä. Anna hänen mokailla lisää.”

Nyt on kuitenkin saavutettu sekoiluissa jo sellainen raja, että on suorastaan vastustajien velvollisuus viheltää peli poikki. Näin siksi, koska isänmaan etu edellyttää.

Suomi on tällä hetkellä monin tavoin haastavassa tilanteessa. Ulko- ja turvallisuuspoliittinen tilanne on äärimmäisen herkkä, sekä kansalaisten taloudellinen ahdinko syvenee inflaation laukatessa. Tämä kaikki vaatii keskeisiltä päätöksentekijöiltä jatkuvassa hälytysvalmiudessa olemista. Erityisesti tätä edellytetään pääministeriltä.

Herkästä poliittisesta tilanteesta huolimatta pääministeri näyttää kuitenkin todistetusti laiminlyöneen kriittistä valmiuttaan. Hän on lehtitietojen mukaan kreisibailannut yksityisasunnoissa ja kolunnut yökerhoissa aamuyön pikkutunneille asti silloin, kun ei ole ollut enää lomalla, eikä sijaista ole ollut nimitetty. Kyseessä on suuri virhe.

On täysin selvää, että Marinin toiminta on hälyttävällä tavalla syönyt pääministeri-instituutiomme uskottavuutta. Suomen keskeisille instituutioille ei naureskella enää pelkästään Suomessa, vaan jo maamme rajojen ulkopuolella. Erityisesti instituutioiden uskottavuuskriisi palvelee Suomea kohtaan vihamielisesti suhtautuvia valtioita, jotka pystyvät hyötymään maamme heikkouksista niin propagandassaan kuin muussakin toiminnassaan.

Pääministeri-instituution uskottavuutta ei valitettavasti korjata hetkessä. Mitä pidempään Marinin annetaan nakertaa tätä uskottavuutta, sitä vaikeampi tuhoja on jälkeenpäin korjata.

Keskeinen kysymys kuuluu, kuinka kauan sdp:n hallituskumppanit, eritoten keskusta, suostuvat katsomaan Marinin sekoiluja läpi sormien? Missä tulee raja vastaan, vai onko rajaa ollenkaan olemassa?

 

Kirjoitettu 17.8.2022

KUTSU

Kokemäen Perussuomalaiset osallistuu 20.11.2022 järjestettäviin seurakuntavaaleihin.

Mikäli tunnet halukkuutta lähteä ehdokkaaksi kanssamme, ota yhteyttä 20.8.2022 mennessä puheenjohtaja Pasi Rännäliin

pasi.rannali@nullkokemaki.fi

050 347 3824

Kirjoitettu 17.8.2022

ULKO- JA TURVALLISUUSPOLIITTINEN OHJELMA

Perussuomalaiset julkaisi 16.8.-22 uuden ulko- ja turvallisuuspoliittisen ohjelmansa. Ohjelman aluksi todetaan, että perussuomalaisten kaiken politiikan keskiössä on aina Suomen kansallisen edun turvaaminen.

Perussuomalaiset vaatii kansainvälisiä sopimuksia järkeviksi, kehitysapua maksettavaksi vain ylijäämästä ja kaksoiskansalaisuudesta luopumista.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-vaatii-kansainvalisia-sopimuksia-jarkeviksi-kehitysapua-maksettavaksi-vain-ylijaamasta-ja-kaksoiskansalaisuudesta-luopumista/

 

Kirjoitettu 26.7.2022

Purra vaatii vastuun kantamista Uniper-sotkusta

Valtionyhtiö Fortumin tytäryhtiön Uniperin pelastamiseksi viime viikolla väännetty kokonaisuus ei kerää kehuja perussuomalaisilta. Puheenjohtaja Riikka Purra sanoo ihmettelevänsä, miten huolettomasti Suomen hallitus asiaan suhtautuu. – Pääministeri ja valtiovarainministeri eivät vaivaudu edes vastaamaan asiasta.

https://www.suomenuutiset.fi/purra-vaatii-vastuun-kantamista-uniper-sotkusta-omistajaohjaus-on-suomessa-surkeassa-jamassa/

Kirjoitettu 26.7.2022

Jussi Halla-aho herättelee kansaa

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho:

Suurin länsimaiden virhe Ukrainan sodassa on ollut se, että länsi toitottaa etukäteen sen, mitä ei aio tehdä. ”Emme lähetä hävittäjiä”. ”Emme lähetä omia joukkoja Ukrainaan”. ”Emme toimita uusimpia tankkeja”. ”Emme anna pitkän kantaman ohjuksia”.

Näiden julistusten seurauksena Putin näkee rajat, joiden puitteissa voi toimia tarvitsematta pelätä suoraa yhteenottoa lännen kanssa. Hänelle on kerrottu tehokkaasti, että hän voi pommittaa ja tuhota Ukrainaa niin pitkään kuin huvittaa.

https://www.suomenuutiset.fi/jussi-halla-ahon-20-teesia-ukrainan-sodasta-venajan-aggressioon-on-vastattava-samalla-mitalla/

 

Kirjoitettu 8.7.2022

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra:

 

Vielä muutama viikko sitten persujen a) maahanmuuttovastainen koplaus oli populistista, b) hirveä vaatimus oli kansainvälisten sopimusten vastainen ja c) uhkarohkea linjaus uhkasi kansallista turvallisuutta.

Mitä se on tänään?
Laki.

Kirjoitettu 7.7.2022

Useat suomalaismepit äänestivät Suomen etua vastaan – ”EU-liittovaltiokehitys alkaa näyttää nyt todelliset karvansa”

(lisää…)

Kirjoitettu 7.7.2022

Perussuomalaiset ovat ottaneet vahvasti kantaa järkevän suomalaisen ja eurooppalaisen energiapolitiikan puolesta niin Euroopan parlamentissa kuin eduskunnassakin.

(lisää…)

Kirjoitettu 1.7.2022

Perussuomalaiset sai hallintovaliokunnassa pitkäaikaisen vaatimuksensa läpi siitä, että itäraja voidaan vihamielisen hybridivaikuttamisen tapahtuessa sulkea kokonaan – myös silloin, jos turvapaikanhakijoita käytetään välineellistettyyn massasiirtolaisuuteen.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-sai-pitkaaikaiset-vaatimuksensa-lapi-rajavartiolakia-korjattiin-hallintovaliokunnassa/

Lisätiedot:
Riikka Purra 044 290 7764
Mari Rantanen 050 514 4547
Mauri Peltokangas 040 184 8878

Kirjoitettu 30.6.2022

KOKEMÄEN PERUSSUOMALAISET TAVATTAVISSA KANSANSOUDUN MERKEISSÄ

LAUANTAINA 2.7.-22 KLO 10-14

SILTAKADULLA Cafe Kestin läheisyydessä.

Lapsille ilmapalloja.

 

Tervetuloa teltallemme!

Kirjoitettu 23.6.2022

Rajan kokonaan sulkeminen on mahdollista

Perustuslakivaliokunta on päätynyt kannalle, että rajan sulkeminen kokonaan on mahdollista.

https://www.suomenuutiset.fi/perustuslakivaliokunnan-kanta-tukee-psn-vaatimusta-riikka-purra-erittain-tyytyvainen-rajan-kokonaan-sulkeminen-on-mahdollista/

 

Kirjoitettu 23.6.2022

Hallitus ei halunnut koventaa raiskausten rangaistuksia eikä puuttua eläinten seksuaaliseen hyväksikäyttöön

Eduskunnassa äänestettiin seksuaalirikoslain kokonaisuudistuksesta. Perussuomalaiset jättivät esitykseen eriävän mielipiteen yhdessä kokoomuksen ja kristillisdemokraattien kanssa, sillä esitykseen jäi korjattavaa. Opposition esitys hävisi äänin 87-65. Lakivaliokunnan puheenjohtaja Leena Meri pitää hallituspuolueiden tuen puutetta asiassa käsittämättömänä.

https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-ei-halunnut-koventaa-raiskausten-rangaistuksia-eika-puuttua-elainten-seksuaaliseen-hyvaksikayttoon-leena-meri-en-voi-kasittaa/

 

Kirjoitettu 7.6.2022

Perussuomalaiset vaatii pääministeriä kantamaan vastuun

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra: Mikäli hallituksessa on puolueita, joiden ensisijainen tavoite ei ole suojata Suomea ja suomalaisten turvallisuutta, näiden puolueiden ei pitäisi olla hallituksessa tällaisena aikana. Viime kädessä on pääministerin vastuulla, että hallitus tuo eduskuntaan tarvittavat pykälät Suomen rajojen suojaamiseksi.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-vaatii-jo-paaministeria-kantamaan-vastuun-purra-eduskuntaan-on-nyt-tuotava-tarvittavat-pykalat-suomen-rajojen-suojaamiseksi/

 

Kirjoitettu 7.6.2022

Hallitus ei saa rajaturvallisuutta kuntoon, jättää Suomen vaille suojaa

Hallitus kieltäytyy sinnikkäästi rakentamasta lainsäädäntöä, jolla varmistettaisiin rajaturvallisuus. Perussuomalaiset on ottanut voimakkaasti kantaa asian puolesta – Suomeen on välttämättä saatava lainsäädäntö, joka sallii toiminnan väestönsiirtoihin perustuvassa hybridihyökkäyksessä.

https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-ei-saa-rajaturvallisuutta-kuntoon-jattaa-suomen-vaille-suojaa-kay-sen-sijaan-perussuomalaisten-kimppuun-joka-vaatii-lainsaadantoa-rajan-turvaamiseen/

 

Kirjoitettu 7.6.2022

Kansanedustaja Peltokangas: Suomen maataloudessa ja maaseudulla on käsillä todellinen kriisi

Kansanedustaja Mauri Peltokangas on tyytyväinen puolustusmäärärahoihin sekä Rajavartiolaitokselle myönnetystä lisärahoituksesta, mutta sisäiseen turvallisuuteen, kansalaisten pärjäämiseen ja maatalouden kriisiin kohdistetut toimenpiteet eivät häneltä kiitosta saa.

https://www.suomenuutiset.fi/kansanedustaja-mauri-peltokangas-varoittaa-suomen-maataloudessa-ja-maaseudulla-on-kasilla-todellinen-kriisi-vihrea-siirtyma-laitettava-jaahylle/

 

Kirjoitettu 16.5.2022

JUSSI HALLA-AHON PUHE PUOLUENEUVOSTON KOKOUKSESSA

“Naton jäsenmaksu on parikymmentä miljoonaa euroa vuodessa. Se on samaa luokkaa kuin Marinin hallituksen avustajien palkkamenot. Se vastaa kymmenen päivän kehitysapumenoja. Sillä ei ole julkisen talouden kannalta mitään merkitystä. Lisäksi sillä saadaan jotakin hyödyllistä, toisin kuin muilla mainituilla menoerillä.”

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-seka-nato-jasenyyden-kannatusta-etta-sen-vastustusta-ohjaa-venajan-pelko/

 

Kirjoitettu 16.5.2022

PUHEENJOHTAJA PURRAN PUHE PUOLUENEUVOSTON KOKOUKSESSA

Puheenjohtaja Riikka Purra otti kantaa Suomen turvallisuuspolitiikkaan, inflaatioon, Euroopan unioniin ja arvopolitiikkaan perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksessa Hämeenlinnassa.

(lisää…)

Kirjoitettu 13.5.2022

Sisäministeriön mukaan EU ei salli Suomen rajan sulkemista missään tilanteissa. Sisäministeri Krista Mikkosen (vihr.) mielestä asiasta ei saisi edes keskustella.

Monet muut EU-maat ovat aiemmin sulkeneet rajansa, eikä niille tullut mitään seuraamuksia. Monilla muilla mailla on valmiina lainsäädäntöä kyseiseen uhkaan vastaamiseen, mutta Suomessa hallitus ei ole sellaista tehnyt.

– Onkin erikoista, että miten tämä voi olla mahdollista? Komissio ei ole puuttunut rajojen sulkemiseen Kreikan, Puolan tai Liettuankaan tapauksissa. Miten Suomi eroaa näistä muista EU-maista? perussuomalaisten kansanedustaja Petri Huru kysyi hallitukselta.

https://www.suomenuutiset.fi/erikoinen-naytelma-eduskunnassa-perussuomalaiset-vaati-varautumista-venajan-kostotoimiin-ja-kysyi-rajaturvallisuudesta-ministeri-syytti-hybridivaikuttamisesta/

 

Kirjoitettu 13.5.2022

Perussuomalaiset moittivat ankarasti vihreiden johtamaa sisäministeriötä. Sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö päätti erikseen kommentoida, ettei rajaa voida sulkea edes poikkeusoloissa. Ministeriö perustelee käsittämätöntä lausuntoaan EU:n vaatimuksilla. Uppo-outo ulostulo julkaistiin vain 7 minuuttia ennen valtionjohdon historiallista Nato-yhteislausuntoa.

https://www.suomenuutiset.fi/vihrean-sisaministerion-uskomaton-kommentti-kriittisella-hetkella-kertoo-ettei-maa-voi-suojautua-venajan-siirtolaisaseelta-purra-uskomatonta-suojatkaa-tata-maata/

 

Kirjoitettu 12.5.2022

Ympäristövaliokunnan perussuomalaiset jäsenet Petri Huru, Mauri Peltokangas ja Sheikki Laakso jättivät eriävän mielipiteen ympäristövaliokunnassa, kun valiokunta käsitteli rakennusten energiatehokkuudesta annetun direktiivin uudistamista. Perussuomalaiset eivät innostu esityksestä, joka tulisi todella kalliiksi suomalaisille eläkeläisille ja muille vähävaraisille omakotitaloasujille.

https://www.suomenuutiset.fi/ymparistovaliokunnan-perussuomalaiset-euroopan-unioni-kurittaa-taas-suomalaisia-omakotiasujia/

 

Kirjoitettu 12.5.2022

Maahanmuutto yleisesti ottaen nähdään ilmiönä, johon yhteiskunnan tulee vain sopeutua. Meille perussuomalaisille tämä ei käy. Suomi on suomalaisten koti ja turvapaikka ja jos täällä haluaa asua, on tulijan sopeuduttava meidän kieleemme ja kulttuuriimme.

Useimmat kotoutumisen ongelmat liittyvät keskeisesti siihen, että yhteiskunta on luonut maahanmuuttajille käsityksen, ettei heillä ole velvollisuuksia vaan pelkästään oikeuksia.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-koko-kotoutumisselonteko-perustuu-virheellisiin-vaittamiin-suomen-siirryttava-kotouttamisesta-kotiuttamiseen/

 

Kirjoitettu 12.5.2022

Perussuomalaiset on useaan otteeseen vaatinut kansalaisuuden saamisen edellytyksien tiukentamista. Perussuomalaiset katsoo, että kansalaisuuden ei tulisi olla vetovoimatekijä vaan palkinto siitä, että henkilö on pidemmällä aikavälillä osoittanut kotoutuneensa Suomeen ja sitoutunut suomalaiseen yhteiskuntaan, sen lakeihin, tapoihin, normeihin, kulttuuriin ja kieleen.

Perussuomalaiset katsoo, että Suomen kansalaisuutta tulee arvostaa ja vaalia, eikä jakaa kansalaisuuksia kuin ilmaisia ämpäreitä.

https://www.suomenuutiset.fi/marinin-hallitukselta-taas-havyton-lakiesitys-eduskuntaan-suomen-kansalaisuuden-voisi-saada-vaikka-vaarennetyilla-asiakirjoilla/

 

Kirjoitettu 2.5.2022

JUSSI HALLA-AHON VAPPUPUHE

Kansanedustaja Jussi Halla-ahon vappupuhe 1.5.-22.

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-maan-johdon-pitaisi-nayttaa-etta-se-on-omien-kansalaistensa-asialla-eika-jollakin-muulla-asialla/

 

Kirjoitettu 2.5.2022

PUHEENJOHTAJA PURRAN VAPPUPUHE

Puheenjohtaja Riikka Purran vappupuhe 1.5.-22.

https://www.suomenuutiset.fi/riikka-purran-vappupuhe/

 

Kirjoitettu 1.5.2022

PUHEENJOHTAJA PURRAN PUHE 30.4.-22

Puheenjohtaja Riikka Purra avasi linjapuheessaan suomalaisen yhteiskunnan kurimusta ja pieleenmennyttä tärkeysjärjestystä.

Koko puhe katsottavissa jutun lopusta.

https://www.suomenuutiset.fi/purra-suomalaisten-on-itse-hyotyttava-maksamistaan-korkeista-veroista-taman-sanominen-ei-ole-populistista-eika-radikaalia/

 

Kirjoitettu 26.4.2022

PUOLUENEUVOSTON KOKOUS 14.-15.5.2022

Perussuomalaisten sääntömääräinen puolueneuvoston kokous järjestetään Hämeenlinnan Loimua Areenalla 14.-15.5.2022.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki puolueen jäsenet.

(lisää…)

Kirjoitettu 18.4.2022

Kokemäen Perussuomalaisten sääntömääräinen kevätkokous pidetään

sunnuntaina 24.4.2022 klo 16:00 Kokemäen Seuratalolla,

Seuratalonrinne 7, Kokemäki.

 

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

 

Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

 

Kirjoitettu 20.3.2022

Puheenjohtaja Riikka Purra kommentoi perussuomalaisten Nato-kannanmuodostuksen periaatteita ja aikataulua.

(lisää…)

Kirjoitettu 20.3.2022

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra pitää käsittämättömänä, että hallitus ei tingi pätkääkään kalliista tavoitteistaan, vaikka Euroopassa on sota ja energianhintakriisi heikentää jo huoltovarmuutta.

 

https://www.suomenuutiset.fi/purra-hallitus-ei-peruuta-senttiakaan-ilmastotoimista-jakeluvelvoitteen-nosto-ja-liikenteen-paastokauppa-edelleen-listalla/

Kirjoitettu 12.3.2022

Suomalainen maatalous on keskellä koko EU-ajan vakavinta kriisiä. Lannoitteet, rehut, sähkö, polttoaineet, koneet ja rakennustarvikkeet ovat kaikki kallistuneet rajusti, eikä monella maatilayrittäjällä ole puskureita toiminnan jatkamisen turvaamiseksi.

Osa viljelijöistä on taloudellisen ahdingon vuoksi jättämässä kevätkylvöjä tekemättä, kun ei ole rahaa edes siementen, lannoitteiden ja polttoaineiden ostoon.

Maatalouden ja kotimaisen ruuantuotannon turvaamiseksi perussuomalaiset esittivät eduskunnassa vuoden 2022 lisätalousarvioon 19 konkreettista esitystä, jotka yhdessä muodostavat vahvan kokonaisuuden maatalouden, huoltovarmuuden ja omavaraisuuden sekä maaseudun kehittämisen varmistamiseksi – ja hallituspuolueet äänestivät joka ikisen kohdan kumoon.

Ihmetystä herättää varsinkin se, että toinen päähallituspuolue keskusta viittaa kintaalla maatalouden kriisille.

 

Perussuomalaiset esitti 10 miljoonan lisäystä Maatilatalouden kehittämisrahastoon ja seuraavien lausumien hyväksymistä:

Eduskunta edellyttää, että hallitus julistaa maatalouden hätätilan ja ryhtyy viipymättä toimenpiteisiin kotimaisen elintarviketuotannon, omavaraisuuden ja huoltovarmuuden turvaamiseksi.

Eduskunta edellyttää, että hallitus poistaa maatalousrakennusten kiinteistöveron jo vuoden 2022 maksuunpanosta alkaen pysyvästi.

Eduskunta edellyttää, että hallitus peruu, lakkaa valmistelemasta tai edistämästä sellaisia maataloutta koskevia ilmastopoliittisia toimenpiteitä, jotka heikentävät maatalouden kannattavuutta, lisäävät byrokratiaa tai kaventavat maatalouden toimintamahdollisuuksia.

Eduskunta edellyttää, että hallitus lisää maatilojen arvonlisäveron maksuun vuosittain 12 kuukautta kulutonta maksuaikaa seuraavan kolmen vuoden ajaksi.

Eduskunta edellyttää, että hallitus varmistaa Maatilatalouden kehittämisrahaston maksuvarmuuslainojen ja takausvastuukyvyn riittävyyden.

Eduskunta edellyttää, että hallitus alentaa maatalouden energiakustannuksia muun muassa. kohdennetuin verotoimenpitein.

Eduskunta edellyttää, että hallitus ryhtyy toimenpiteisiin ruokaketjun eri osien kustannusten jakamiseksi niin, että alkutuottaja saa oikeudenmukaisen osuuden loppuhinnasta.

Eduskunta edellyttää, että hallitus valmistelee pikaisesti elintarvikemarkkinalakiin tarvittavat, kriisin edellyttämät muutokset.

Eduskunta edellyttää, että hallitus edistää pankkien valmiutta myöntää viljelijöiden lainoihin lyhennysvapaita ja korkohelpotuksia.

Eduskunta edellyttää, että hallitus helpottaa nuoren viljelijän vuotuista yrittäjätulovaatimusta ja koulutusvaatimusta.

Eduskunta edellyttää, että hallitus parantaa viljelijän mahdollisuutta yrityksensä velkasaneeraukseen.

Eduskunta edellyttää, että hallitus purkaa maataloutta ja tilamyyntiä koskevaa byrokratiaa ja lupavaatimuksia.

Eduskunta edellyttää, että hallitus tehostaa julkisen sektorin esimerkillisyyttä ruokapalveluhankinnoissa.

Eduskunta edellyttää, että hallitus vahvistaa maatalouden sivuelinkeinojen rahoitusta ja toimintaedellytyksiä.

Eduskunta edellyttää, että hallitus turvaa maatalouden lomituspalvelujen saatavuuden.

Eduskunta edellyttää, että hallitus huolehtii viljelijöiden henkiseen jaksamiseen tarvittavista palveluista.

Eduskunta edellyttää, että hallitus selvittää tuottajan maksaman alv-kannan laskemista muun muassa lihan osalta ja ottaa soveltuvin osin käyttöön samantyyppisiä verohuojennuksia lihatuottajille kuten Saksassa on tehty.

Eduskunta edellyttää, että hallitus viipymättä tekee toimenpiteitä lämmitys- sekä liikennepolttoaineiden hintojen alentamiseksi etenkin maatalouden, mutta myös koko alkutuotantoketjun, puuhuollon sekä teollisuuden tukemiseksi.

 

– JA JOKAISELLE ESITYKSELLE HALLITUS SANOI YKSIMIELISESTI: EI KÄY.

Kirjoitettu 3.3.2022

KOKEMÄEN KAUPUNGIN TIEDOTE

https://kokemaki.fi/2022/03/02/tiedote-2-3-2022/

Kirjoitettu 1.3.2022

Purra: Monien suomalaisten turvallisuususkomukset romahtivat torstaiaamuna

Kirjoitettu 3.2.2022

Kokemäen Perussuomalaisten puheenjohtaja Pasi Rännäli täyttää tänään 60 vuotta.

Parhaimmat onnittelut!

Kirjoitettu 25.1.2022

ALUEVAALIEN JÄLKEEN

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra:

“Olemme Suomen ainoa puolue, jonka tärkeysjärjestys on selvä ja jolle suomalainen tulee ensin, kaikissa vaaleissa ja kaikilla päätöksenteon tasoilla. Meidän sanomamme koskettaa ihmisiä. Me puhumme oleellisista asioista. Me teemme tätä muuttaaksemme maamme suuntaa, pelastaaksemme Suomen ennen kuin on liian myöhäistä, turvataksemme suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden omassa maassaan.”

https://riikkapurra.net/2022/01/24/aluevaalien-jalkeen

 

Luithan myös:

https://www.suomenuutiset.fi/purra-aluevaalien-suurin-ongelma-kilpistyy-rahasta-puhumisen-sivuuttamiseen-on-demokratian-irvikuva-etta-aanestajia-jalleen-kerran-hoynaytetaan/

 

Kirjoitettu 11.1.2022

ALUEVAALIT

Ennakkoäänestysaika kotimaassa 12.-18.1.2022 ja ulkomailla 12.-15.1.2022.

VARSINAINEN VAALIPÄIVÄ ON 23.1.2022.

 

 

Sote- ja maakuntauudistuksessa Suomeen perustetaan 21 hyvinvointialuetta.
Hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa tulee käyttämään aluevaltuusto. Jäsenet ja varajäsenet aluevaltuustoon valitaan aluevaaleilla.

Aluevaltuusto päättää hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelujen järjestämisestä eli muun muassa missä terveysasemat ja hoivakodit ovat, miten omaishoitoa tuetaan ja mistä lähin paloauto lähtee. Ei siis aivan pienistä asioista arjessamme.

 

Satakunnan hyvinvointialueen kaikki perussuomalaiset ehdokkaat: https://vaalit.perussuomalaiset.fi/aluevaalit/alue/satakunta

Jokaisessa kunnassa on vähintään yksi perussuomalainen ehdokas. Kuitenkin jokainen ehdokas on puolustamassa koko alueen palvelujen parantamista ja yleensäkin uudistuksen tavoitteita. Julkisten sosiaali-ja terveyspalvelujen saatavuus on tunnetusti monilta osin heikkoa ja pelastustoimenkin heikentämiseen kohdistuu Satakunnassa jatkuvaa painetta. Maamme ja hallituksemme priorisointi on ja on ollut pitkään virheellistä ja tämä näkyy palvelujen saatavuudessa ja laadussakin vääjäämättä.

On hyvin tärkeää, että käytät ääntäsi aluevaaleissa!

 

KOKEMÄELTÄ MUKANA EHDOKASLISTALLA OVAT SIIS

Marko Lahtinen https://vaalit.perussuomalaiset.fi/aluevaalit/ehdokas/marko-lahtinen

Soile Ojala-Seppä https://vaalit.perussuomalaiset.fi/aluevaalit/ehdokas/soile-ojala-seppa

Arto Perttula https://vaalit.perussuomalaiset.fi/aluevaalit/ehdokas/arto-perttula

 

 

MUISTA ÄÄNESTÄÄ ALUEVAALEISSA!

 

 

Kirjoitettu 28.12.2021

KOKEMÄEN PERUSSUOMALAISTEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUU

Vuodesta 2018 Kokemäen Perussuomalaisten erittäin pidettynä ja arvostettuna puheenjohtajana menestyksekkäästi toiminut Arto Perttula luopui tehtävästään. Hän jatkaa Perussuomalaisten Satakunnan piirin puheenjohtajana.

Jäsenistö valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2022 perustajajäsenemme Pasi Rännälin.

 

Kirjoitettu 22.12.2021

Kiitämme jäseniämme, kannattajiamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kirjoitettu 5.12.2021

Satakunnan Perussuomalaisten piirin syyskokous pidettiin 4.12.-21 Harjavallassa.

 

Piirin puheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin uudelleen Kokemäen Perussuomalaisten puheenjohtaja Arto Perttula.

Piirihallituksen jäseniksi Kokemäeltä valittiin Marko Lahtinen ja varajäseneksi Pasi Rännäli.

 

Onnittelut valituille!

Kirjoitettu 11.11.2021

LÄHDE EHDOLLE ALUEVAALEIHIN

Sote- ja maakuntauudistuksessa Suomeen perustetaan 21 hyvinvointialuetta.
Hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa tulee käyttämään aluevaltuusto. Jäsenet ja varajäsenet aluevaltuustoon valitaan tammikuussa järjestettävillä aluevaaleilla.

Aluevaltuusto päättää hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelujen järjestämisestä eli muun muassa missä terveysasemat ja hoivakodit ovat, miten omaishoitoa tuetaan ja mistä lähin paloauto lähtee. Ei siis aivan pienistä asioista arjessamme.

Lähde ehdolle aluevaaleihin, ilmoittaudu jo tänään!

https://www.perussuomalaiset.fi/aluevaalit-2022/mitapa-jos-lahtisit-ehdolle-aluevaaleihin/

Kirjoitettu 4.11.2021

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 7.11.2021

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 7.11.2021 klo 15:00 Juhlatalo Tuikussa (ent. Räisälän kansanopisto) Opistontie 10.

 

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

 

Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

 

 

Kirjoitettu 25.10.2021

LEENA MERI JA MAURI PELTOKANGAS KOKEMÄELLÄ 30.10.-21

Kansanedustajat, puolueen varapuheenjohtajat

LEENA MERI ja MAURI PELTOKANGAS

tavattavissa lauantaina 30.10.-21

K-Supermarket Teljänportin piha-alueella klo 11.15-12.00.

 

Makkaratarjoilu alkaen klo 10.30.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 24.9.2021

LÄHDE EHDOLLE ALUEVAALEIHIN

Sote- ja maakuntauudistuksessa Suomeen perustetaan 21 hyvinvointialuetta.
Hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa tulee käyttämään aluevaltuusto. Jäsenet ja varajäsenet aluevaltuustoon valitaan tammikuussa järjestettävillä aluevaaleilla.

Aluevaltuusto päättää hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelujen järjestämisestä eli muun muassa missä terveysasemat ja hoivakodit ovat, miten omaishoitoa tuetaan ja mistä lähin paloauto lähtee. Ei siis aivan pienistä asioista arjessamme.

Lähde ehdolle aluevaaleihin!

https://www.perussuomalaiset.fi/aluevaalit-2022/mitapa-jos-lahtisit-ehdolle-aluevaaleihin/

 

Kirjoitettu 15.8.2021

UUSI PUOLUEJOHTO ON VALITTU

Perussuomalaisten Seinäjoelle kokoontunut puolueväki valitsi lauantain äänestyksissä uuden puoluejohdon.

(lisää…)

Kirjoitettu 9.8.2021

PUOLUEKOKOUKSEN AIKATAULU

Puoluekokouksen 14.-15.8.2021 käsittelylista ja aikataulu:

https://www.perussuomalaiset.fi/kokouksen-kasittelylista-ja-aikataulu/

 

Tutustu myös puoluekokouksen terveyssuunnitelmaan:

https://www.perussuomalaiset.fi/puoluekokouksen-terveyssuunnitelma/

 

 

Kirjoitettu 26.7.2021

PUOLUEKOKOUKSEN HENKILÖVAALIEN EHDOKKAAT

PS:n puoluekokouksen henkilövaalien ehdokkaat on julkaistu:

https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/psn-puoluekokouksen-henkilovaalien-ehdokkaat-on-julkaistu/

 

Ehdokkaiden omat esittelysivut:

https://www.perussuomalaiset.fi/psn-puoluekokouksen-2021-henkilovaalien-ehdokkaat/

Kirjoitettu 12.7.2021

PUOLUEKOKOUS 14.-15.8.2021

Perussuomalaisten sääntömääräinen puoluekokous Seinäjoella 14.-15.8.2021.

Kokoukseen tulee ilmoittautua 23.7.2021 mennessä.

https://www.perussuomalaiset.fi/psn-puoluekokous-14-15-8-2021-ilmoittautuminen/

 

Kirjoitettu 20.6.2021

VALTUUSTORYHMÄ 2021-2025

Kokemäen Perussuomalaisten historian suurin valtuustoryhmä perustettiin 19.6.2021.

Kuvassa valtuutetut Marko Lahtinen, Arto Perttula, Olli Leino, Soile Ojala-Seppä ja Pasi Rännäli sekä varavaltuutetut Tapio Anttila, Marika Elomaa ja Outi Aho.
Kuvasta puuttuu varavaltuutetut Marjaana Valtanen ja Rivo Kynnap.

 

Kaikki luottamushenkilöpaikat päivitetään tälle sivulle viimeistään elokuussa.

Kirjoitettu 15.6.2021

KIITOKSET

Saimme Kokemäen äänistä 20,1% eli kannatuksemme kasvoi huimat 10,1%. Olimme näin vaalien selvästi suurin voittaja. Nousimme viidellä valtuutetulla valtuuston kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ja kakkospaikkakin jäi vain parin äänen päähän.

Suuret kiitokset kaikille äänestäjille!

Arto Perttula
puheenjohtaja
Kokemäen Perussuomalaiset ry

 

 

 

 

 

Kirjoitettu 11.6.2021

VAALIPÄIVÄ 13.6.2021

Perussuomalaisten kannattajat kuulolle!

Kokemäellä on koko maakunnan alhaisin (27,7%) ennakkoäänestysprosentti.
Ensi sunnuntaina on varsinainen vaalipäivä. Käyttäkää äänioikeuttanne ja menkää antamaan äänenne perussuomalaiselle ehdokkaalle!

Vain annetut äänet lasketaan ja jokainen ääni on äärimmäisen tärkeä!

 

Kokemäen Perussuomalaisten ehdokkaat

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/alue/kokemaki
Kirjoitettu 8.6.2021

KUNTAVAALIEHDOKKAAT KESÄTORILLA

Kokemäen Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaita tavattavissa

Kesätorilla (Kilkunkatu 7)

torstaina 10.6.-21 klo 15:30-17:30.

 

 

Kirjoitettu 6.6.2021

KUNTAVAALIT 2021

Kokemäen Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaat

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/alue/kokemaki

 

(lisää…)

Kirjoitettu 28.5.2021

TORITAPAHTUMA 5.6.2021

KOKEMÄEN PERUSSUOMALAISTEN KUNTAVAALIEHDOKKAAT

tavattavissa lauantaina 5.6.-21 klo 10-12

K-Supermarket Teljänportin piha-alueella.

 

(lisää…)

Kirjoitettu 26.5.2021

KUNTAVAALIT 2021

Kokemäen Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaat

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/alue/kokemaki

 

(lisää…)

Kirjoitettu 19.5.2021

Kokemäen Perussuomalaisten

kuntavaaliehdokkaita tavattavissa

K-Supermarket Teljänportin piha-alueella

lauantaina 22.5.-21 klo 10-12.

(lisää…)

Kirjoitettu 15.5.2021

KUNTAVAALIEHDOKKAAT 2021

Kokemäen Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaat

(lisää…)

Kirjoitettu 24.1.2021

KUTSU

Kokemäen Perussuomalaiset tarvitsee sinua!

Lähde mukaan kuntavaaliehdokkaaksi!
Ilmoittaudu jo tänään perussuomalaiset.fi-sivustolla tai ottamalla yhteyttä:

Arto Perttula 040 546 3163
Pasi Rännäli 050 347 3824
Mikko Laiho 040 721 5468
Ville Köönikkä 050 344 1210
Ismo Kopra 045 245 7878

Kirjoitettu 22.1.2021

LÄHDE EHDOLLE KUNTAVAALEIHIN!

Ehdokkaaksi tarvitaan tavallisia ihmisiä ja erilaisia ihmisiä, nuoria, vanhoja, miehiä, naisia, duunareita ja yrittäjiä, sekä kaikkea tältä väliltä.

Ehdokkaaksi tarvitaan ehkä juuri Sinua. Ilmoittaudu ehdolle ja tule kanssamme tekemään perussuomalaisempaa Suomea!

 

Tästä voit tehdä alustavan ilmoittautumisen kuntavaaleihin:

https://www.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit-2021/lahde-ehdolle-kuntavaaleihin/

Kirjoitettu 21.12.2020

Kiitämme jäseniämme, kannattajiamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kirjoitettu 25.11.2020

LÄHDE EHDOLLE KUNTAVAALEIHIN!

Ehdokkaaksi tarvitaan tavallisia ihmisiä ja erilaisia ihmisiä, nuoria, vanhoja, miehiä, naisia, duunareita ja yrittäjiä, sekä kaikkea tältä väliltä.

Ehdokkaaksi tarvitaan ehkä juuri Sinua. Ilmoittaudu ehdolle ja tule kanssamme tekemään perussuomalaisempaa Suomea!

 

Tästä voit tehdä alustavan ilmoittautumisen kuntavaaleihin:

https://www.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit-2021/lahde-ehdolle-kuntavaaleihin/

 

Kirjoitettu 23.11.2020

Satakunnan Perussuomalaisten piirin syyskokous pidettiin 22.11.-20 Rauman Posellissa.
Piirin puheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin Kokemäen Perussuomalaisten puheenjohtaja Arto Perttula.
Piirihallituksen jäseniksi Kokemäeltä valittiin Pasi Rännäli ja varajäseneksi Ismo Kopra.
Onnittelut valituille!
Kirjoitettu 8.11.2020

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 12.11.2020

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään

torstaina 12.11.-20 klo 18:00 Kokemäen Seurahuoneella, Teljänkatu 4.

 

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

 

Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

Kirjoitettu 30.10.2020

TORITAPAHTUMA 7.11.2020

Kokemäen Perussuomalaisten

TORITAPAHTUMA

lauantaina 7.11.-20 K-supermarket Teljänportin piha-alueella klo 13:00-15:00.

Tapahtumassa on mukana kansanedustaja Petri Huru.

 

Tarjolla hernekeittoa.

Tervetuloa!

K-Supermarket Teljänportin piha-alue
Teljänportti 3. – Kokemäki
Details

Karttatiedot ©2020

<img src="data:;base64,
Kirjoitettu 14.7.2020

KOKEMÄEN ILTATORI 30.7.2020

Kokemäen Perussuomalaiset ja

KANSANEDUSTAJA PETRI HURU

tavattavissa

ILTATORILLA torstaina 30.7.-20 klo 16-18

osoitteessa Kilkunkatu 7, Kokemäki.

 

Kahvitarjoilua ja muuta mukavaa meininkiä,

tervetuloa mukaan!

Kirjoitettu 1.7.2020

Sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS

Kokemäen Perussuomalaisten sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 9.7.-20 klo 18:00
Kokemäen kaupungintalolla, Tulkkilantie 2.

Käsitellään sääntömääräiset asiat ja lisäksi luottamushenkilömaksuista perittävä prosenttiosuus seuraavalle valtuustokaudelle.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

Kirjoitettu 25.3.2020

Elämme poikkeusaikoja, jotka vaativat sekä yhteiskunnalta että jokaiselta suomalaiselta sopeutumista kriisioloihin. Vakava epidemiatilanne vaatii myös puoluetoimintaan suuria muutoksia.

 

 

– Yleisötapahtumat peruttu – kevätkokoukset siirtyvät syksyyn.

 

– Puolueneuvoston kokous siirretty syksylle.

 

– Maaliskuun PS-lehti peruttu – seuraa PS-uutisointia netissä:

https://www.perussuomalaiset.fi/

ja

https://www.suomenuutiset.fi/

 

 

Kirjoitettu 16.3.2020

PERUTTU! Sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS

KEVÄTKOKOUS PERUTTU!

Uusi ajankohta päätetään ja ilmoitetaan myöhemmin.

Päivitetty 17.3.2020

(lisää…)

Kirjoitettu 21.12.2019

Kiitämme jäseniämme, kannattajiamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kirjoitettu 15.10.2019

Sääntömääräinen SYYSKOKOUS 9.11.2019

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään

lauantaina 9.11.-19 klo 15.00 Peipohjan koululla, Haanmäentie 26, Kokemäki.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

Kirjoitettu 30.8.2019

Puheenjohtaja Halla-ahon puhe 29.8.-19

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon puhe puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Joensuussa.

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-media-puolueet-tietavat-etta-ainoa-todellinen-vaihtoehto-vallitseville-totuuksille/?fbclid=IwAR18r90copRR-Hw7CoVxI-Kc_gTbMWd2o2Iu0hJnDObA5yqGPWR04htiNGM

 

 

Kirjoitettu 1.7.2019

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon puhe 30.6.-19

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho piti perinteisen linjapuheen puoluekokousviikonlopun päätteeksi. Ohessa puhe kokonaisuudessaan sekä videotallenne.

https://www.suomenuutiset.fi/jussi-halla-ahon-puhe-tampereella-linja-pitaa/

Kirjoitettu 13.5.2019

Puoluekokous 29.-30.6.2019

Puoluekokouksen ilmoittautumislinkki on avattu:

https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/perussuomalaisten-puoluekokouksen-ilmoittautumislinkki-on-avattu/?fbclid=IwAR1U9DI4sbuaLGRhiDMvmrNWIJY5YXx3xTfE15HbIsjfKV7qAr13YkRSu-Y

 

Puoluekokouksessa ovat äänioikeutettuja kaikki ne puolueen jäsenet, jotka ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksut 31.5.2019 mennessä, eikä edellisen vuoden jäsenmaksua ole laiminlyöty.

HUOM: Puoluekokoukseen tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, myös ajokortti käy.

 

Kirjoitettu 20.4.2019

EUROVAALIEHDOKKAAT 2019

Europarlamenttivaalit sunnuntaina 26.5.2019.

Ennakkoäänestys kotimaassa 15.-21.5.2019 ja ulkomailla 15.-18.5.2019.

Europarlamenttivaaleissa Suomi on yhtenä vaalipiirinä. Tämä tarkoittaa, että vaalien ehdokkaat ovat ehdokkaina koko maassa ja äänestäjä voi äänestää ketä ehdokasta tahansa.

 

Perussuomalaiset eurovaaliehdokkaat löydät täältä:

https://www.perussuomalaiset.fi/perussuomalaiset-eurovaaliehdokkaat-2019-julkistettu/

 

Kirjoitettu 15.4.2019

Puheenjohtaja Halla-ahon kiitospuhe 14.4.-19

Kirjoitettu 1.4.2019

EDUSKUNTAVAALITAPAHTUMA 6.4.-19

Kokemäen Perussuomalaisten

EDUSKUNTAVAALITAPAHTUMA

lauantaina 6.4.-19 K-Supermarket Teljänportin pihassa
klo 9.30-11.30.

Tavattavissa satakuntalaisia eduskuntavaaliehdokkaita.

Nähdään lauantaina, tervetuloa!

Kirjoitettu 12.3.2019

Sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS 31.3.-19

Kokemäen Perussuomalaisten sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 31.3.-19 klo 18.00
Kokemäen kaupungintalolla, Tulkkilantie 2.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

Kirjoitettu 29.1.2019

Puheenjohtaja Halla-aho Kokemäellä 3.2.-19

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho tavattavissa Kokemäellä

sunnuntaina 3.2.-19 klo 11.00

K-supermarket Teljänportin piha-alueella.

 

Kahvitarjoilua.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 17.10.2018

SYYSKOKOUS 21.10.2018

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 21.10.-18 klo 17.00 Ystävänkamarilla, Tulkkilantie 15. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

Kirjoitettu 19.9.2018

Seurakuntavaalit 18.11.2018

Olemme mukana seurakuntavaaleissa omalla listalla.

Kokemäen Perussuomalaiset ehdokaslista ja äänestysnumerot:

6 Sirpa Björkbacka

7 Kauko Ketola

8 Nina Skinnari

 

Vaalipäivä 18.11.2018, ennakkoäänestys 6.-10.11.2018.

Vaaleissa äänioikeus on kaikilla seurakunnan 16 vuotta täyttäneillä jäsenillä.

Kirjoitettu 22.6.2018

SUOMEN UUTISET

Asiaa verkossa.

https://www.suomenuutiset.fi/

 

Kirjoitettu 22.3.2018

KEVÄTKOKOUS 8.4.-18

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous

pidetään sunnuntaina 8.4.-18

klo 16.00 Ystävänkamarilla, Tulkkilantie 15, Kokemäki.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus. Tervetuloa!

Kirjoitettu 21.1.2018

PRESIDENTINVAALIVANKKURIT MATKALLA KOKEMÄELLE!

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari tavattavissa

K-Supermarket Teljänportin piha-alueella lauantaina 27.1.-18 klo 14-15

ja Gulf Kauvatsalla klo 15.30.

 

Kahvitarjoilua.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 2.1.2018

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren uudenvuodenpuhe

Suomen Uutiset julkaisee presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren uudenvuodenpuheen kokonaisuudessaan.

https://www.suomenuutiset.fi/laura-huhtasaaren-uudenvuodenpuhe/

Kirjoitettu 4.12.2017

Laura Huhtasaaren kampanjavideo

Kampanjavideo ja avajaisten tallenne katsottavissa linkin kautta

https://www.suomenuutiset.fi/laura-huhtasaaren-kampanjavideo-katsottavissa-taalta/

Kirjoitettu 1.11.2017

KOKEMÄEN PERUSSUOMALAISTEN PUHEENJOHTAJA VAIHTUU

Vuodesta 2012 Kokemäen Perussuomalaisten puheenjohtajan nuijaa heiluttanut Kauko Ketola luopui tehtävästään ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Arto Perttula.

Hallituksen jäseniksi puolestaan valittiin Ville Köönikkä, Mikko Laiho, Pertti Salminen ja Kauko Ketola sekä heille varahenkilöiksi Sirpa Björkbacka, Esa Huhtasaari, Hannu Peltonen ja Nina Skinnari.

 

Lisätiedot:
Kauko Ketola, 040-7184 503, kauko@nullhorseteamketola.com
Arto Perttula, 040-5463 163, arto.perttula@nullkokemaki.fi

Kirjoitettu 14.10.2017

SYYSKOKOUS 22.10.-17

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 22.10. klo 17.00 Ystäväkamarilla, Tulkkilantie 15. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

Kirjoitettu 11.10.2017

Laura 2018

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari:
Pyydän sinua, suomalainen, mukaan. Suomi takaisin.

http://laura2018.fi/

Kirjoitettu 23.9.2017

Presidenttiehdokkaaksi nimitetyn Laura Huhtasaaren puhe puoluevaltuuston kokouksessa 23.9.2017.

Arvoisat perussuomalaiset!

Haluan kiittää luottamuksestanne ja tästä suuresta kunniasta olla ehdokkaana Suomen tasavallan presidentiksi aikana, jolloin Suomi täyttää sata vuotta. Teen parhaani, jotta voin palvella perussuomalaista liikettämme ja isänmaatamme.

Arvoisat kuulijat, paikalla olevat median edustajat, rakkaat suomalaiset.

Isäni teki vientikauppaa metsäteollisuuden palveluksessa noin 30 vuotta. Muistan hänen usein sanoneen: ”Suomi elää metsästä.” Viimeaikaisten tapahtumien myötä huomaamme olevamme tilanteessa, jossa meidän pitää käydä kysymässä Brysselistä: ”Saammeko elää metsästä?” Tämän kysymyksen äärelle jouduimme äsken, kun kaukana täältä tehtiin Suomen metsäteollisuuden kannalta kriittistä päätöstä metsien hiilinielujen laskentavasta.

Kuvaavaa on, että me Suomessa emme pysty päättämään edes taloudellemme kaikkein kriittisimmistä asioista. Vaikka nyt pahimmalta vältyttiinkin, aina ei käy näin.

Pariisin ilmastosopimuksen EU-sovellutus on Suomelle katastrofaalinen. Sopimuksessa ei sanallakaan mainita mitä sopimus maksaa tavalliselle ihmiselle. Palkalla ei tule toimeen. Ajaudutaan enenevässä määrin yhteiskunnan tukiluukulle. Omillaan sinnittelevä suomalaiset joutuvat kustantamaan perheensä lisäksi myös kasvavan tukiluukulle päätyvien joukon.

Liikkumiseen ja asumiseen kohdistuvien ympäristöverojen korotusten seuraus on uskallettava sanoa ääneen. Suomalainen työ on uskallettava laittaa etusijalle.

Suomen historiasta tiedämme, mitä on elää vieraan vallan alla. Vihervasemmisto on saanut EU:n liittovaltiosta uuden toteemin Neuvostoliiton tilalle.

Vihreät liputtaa avoimesti ja kritiikittä EU:n liittovaltion puolesta. Myös muut puolueet hivuttavat maatamme vähitellen kohti liittovaltiota, vaikkeivät asiaa ääneen sano.

EU on vienyt meiltä rajavalvonnan ja oman valuutan. Kaiken huipuksi olemme iso nettomaksaja, joka kantaa muiden euromaiden taloussotkuja hartioillaan.

Liittovaltio etenee väjäämättä askel kerrallaan. Vähä vähältä EU romuttaa oikeutemme päättää itse. Suomen on johdonmukaisesti puolustettava läheisyysperiaatetta, suomeksi sanottuna: oma tupa oma lupa.

Haluan päätösvallan takaisin Brysselistä.

Rajavalvonta ei tarkoita sulkeutumista. Papereita voi ja pitää pyytää. Henkilöllisyyden tarkistaminen ei tee mistään paikasta itseensä käpertynyttä Pohjois-Koreaa, päinvastoin.

Hyvät kuulijat,

Haluan haastaa maamme nykyisen maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikan.

EU on kyvytön estämään hallitsematonta, laajamittaista muuttoliikettä. Jostain syystä tämän asian toteaminen ääneen on radikaalia, vaikka sen ei pitäisi olla. Järjettömyyksien kyseenalaistamisen pitäisi kuulua normaaliin politiikkaan.

Suomi on meille maailman tärkein maa. Miksi meidän pitäisi maahanmuutossa ja monikulttuurisuudessa käydä läpi sama erämaavaellus kuin Ruotsin?

Suomalaiset ovat huolissaan sananvapaudesta. Se, että on eri mieltä, ei tarkoita, ettei puhuisi totta. Se, että on eri mieltä, ei oikeuta vihapuhe-syytöksiä. Yksi vallankäytön muoto on syyttää vihapuheesta, jotta ei tarvitse argumentoida.

Jos sanojen varominen muodostuu yleiseksi tavaksi, sananvapaus on käytännössä mennyttä. Ja jos meillä ei ole sananvapautta, on hyvin vaikeaa pitää kiinni muistakaan vapauksista.

Hallinto, joka yrittää kieltää kansalaisiaan moittimasta toimiaan, tietää itsekin toimivansa väärin. Juuri nyt Suomessa tarvitaan sananvapautta enemmän kuin pitkään aikaan.

Haluan suomalaisille jälleen oikeuden puhua.

Suomen ei tule hyväksyä pakollista taakanjakomekanismia maahanmuutossa. Schengen on aikansa elänyt. Schengen pitäisi lopettaa.

Jos rajavalvontaa ei ole rajoilla, valvonta lisääntyy rajojen sisällä. Pariisissa on konepistoolimies metroasemalla, Helsingin Kampissakin heitä on jo nähty. Kun esteitä ei ole valtion rajoilla, esteet siirtyvät ostoskeskusten, kirkkojen, koulujen ja lopulta kotiemme eteen.

Aiemmin vapaata liikkuvuutta vahvasti ajaneiden Saksan ja Ranskan mielestä sisärajavalvonta on sittenkin hyvä idea. He ovat pyytäneet EU:lta oikeutta pitkäkestoisiin rajatarkastuksiin.

Supon mukaan Suomeen on juurtunut jihadistinen alamaailma. Radikaali-islamistiset järjestöt elävät omien normiensa ja sääntöjensä mukaan lain ulkopuolella.

Näin sen ei tarvitsisi olla.

Haluan turvallisen Suomen takaisin.

Ulkopolitiikassa Suomen yleislinja tulee olla, että pysymme suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella. Meidän tulee säilyttää vahva kansallinen puolustuksemme.

Suomen pitää ajatella ennen muuta Suomen kansallista etua ja jatkuvasti ponnistella viennin eteen. Suomen ei tule hyväksyä epäsuotuisia kansainvälisiä sopimuksia. Rajojen valvonta ja itsemääräämisoikeuden ylläpitäminen ovat imagoa tärkeämpiä. Tämä pitäisi olla kaikille itsestään selvää.

Presidentti Trump sanoi puheessaan, että kaikkien johtajien on aina palveltava omaa kansaansa, ja että kansallisvaltio on keino ihmisten elämän parantamiseen. Vakaiden, vahvojen ja demokraattisten kansallisvaltioiden on hyvä tehdä yhteistyötä globaalilla tasolla.

++

Kuten tiedämme Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiikan päätehtävät ovat itsenäisyyden ja alueellisen koskemattomuuden takaaminen, poliittisen järjestelmän ja yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaaminen sekä ennen kaikkea kansalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden varmistaminen.

Hyvät kuulijat,

Luommeko me turvallisuutta, jos luovumme pala palalta itsenäisyydestämme?

Millä tavoin kymmenien tuhansien tuntemattomien henkilöiden maahan päästäminen edistää maamme puolustusta?

Millä tavoin vaatimukset kritiikin vaientamisesta auttavat poliittisen järjestelmämme toimivuutta?

Millä tavoin, ja millä perusteella muka siirtolaisvirroista aiheutuneet valtavat kustannukset eivät olisi tavallisten suomalaisten lompakoista pois?

Lopuksi,

Kun kehitys menee huonompaan suuntaan, on syytä pysähtyä ja katsoa, mitä on tehty ja miten tilanne voidaan korjata.

Perussuomalaiset ei aio muuttua hegemoniaan sopivaksi. Me pidämme ääntä asioista, joista muut mieluummin vaikenevat.

Me luotamme suomalaisiin. Me uskomme suomalaiseen tarinaan. Suomalaisuus kantaa yli sukupolvien ketjun. Muut ovat tehneet osansa, tehdään mekin omamme.

Suomi takaisin!

Kiitos.

Kirjoitettu 12.9.2017

Puheenjohtaja Halla-ahon kannanotto 11.9.-17

Kannanotto:

Pakolaiskiintiötä ei tule kasvattaa

Pääministeri Juha Sipilä kertoo Yleisradion haastattelussa olevansa valmis lähes kolminkertaistamaan Suomen pakolaiskiintiön 2000 henkeen vuodessa.

Vaikka kiintiöpakolaiset sinänsä ovat pienen mittaluokan kysymys verrattuna spontaanisti Suomeen hakeutuviin turvapaikanhakijoihin, ehdotus pakolaiskiintiön nostamiseksi nykyisessä tilanteessa on vastuuton ja symbolisesti merkittävä.

Ensinnäkin Suomi on yksi harvoista EU-maista, jotka ovat toteuttaneet täysimääräisesti osuutensa Italiaan ja Kreikkaan tulleiden turvapaikanhakijoiden sisäisistä siirroista. Toiseksi Suomi oli vuonna 2015 väkilukuun suhteutettuna yksi keskeisistä turvapaikanhakijoiden kohdemaista. Pääministeri Sipilä pahensi tilannetta henkilökohtaisesti lupaamalla julkisesti kotitalonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön, ja tämä lupaus uutisoitiin lähes reaaliaikaisesti esimerkiksi Irakissa. Kolmanneksi turvapaikanhakijoiden vuotuinen määrä on edelleen lähes kaksinkertainen suhteessa vuoden 2015 kriisiä edeltäneeseen tasoon.

Turvapaikanhakijoiden vastaanotto ja kotouttaminen maksaa valtiolle satoja miljoonia euroja joka vuosi. Nämä menot voidaan rahoittaa vain velkaa ottamalla tai julkisen vallan perustehtäviä leikkaamalla. Maahanmuuton kustannukset kumuloituvat, koska tärkeimpien turvapaikanhakijaryhmien ennuste työllistyä ja muuttua yhteiskunnan nettomaksajiksi on äärimmäisen heikko myös pitkällä aikajänteellä.

Vähin, mitä vastuullinen hallitus voisi tässä tilanteessa tehdä, on Tanskan hallituksen tavoin lopettaa kiintiöpakolaisten vastaanotto toistaiseksi. Kiintiöpakolaisjärjestelmä luotiin aikana, jolloin Suomeen hakeutui spontaaneja turvapaikanhakijoita hyvin vähän, mutta maailma on muuttunut. Pakolaiskiintiöön voidaan palata sitten, kun hallitus kertakaikkisesti katkaisee turvapaikanhakijoiden virran muiden turvallisten maiden, etenkin Ruotsin, kautta Suomeen.

Perussuomalaiset toivovat, että pääministerin puheet pakolaiskiintiön nostosta ovat pelkkää teatteria, jolla halutaan antaa hallituksen äänettömänä yhtiömiehenä toimiville ”Sinisille” mahdollisuus profiloitua ”tiukan linjan” kannattajina. Mikäli näin ei kuitenkaan ole, on syytä epäillä pääministerin arvostelukykyä.

Kirjoitettu 23.8.2017

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon linjapuhe 22.8.2017 Hyvinkäällä eduskuntaryhmän kesäkokouksessa.

Arvoisa kaupunginjohtaja, hyvä Perussuomalaisten eduskuntaryhmä!

Aluksi lämpimät kiitokset Hyvinkään kaupungille ystävällisestä vastaanotosta sekä tietysti myös siitä, että eduskuntaryhmämme on saanut täältä erinomaisen puheenjohtajan. Itsellänikin on Hyvinkääseen liittyviä, pääasiassa hyviä muistoja 25 vuoden takaa, jolloin työskentelin hetken aikaa kaupungin nuorisotoimistossa.

Viime päivinä Suomessa on tapahtunut asioita, joihin on pakko ottaa kantaa tässäkin puheenvuorossa. Sanon kuitenkin ensin muutaman sanan puolueemme tilanteesta, joka on ollut kesän aikana paljon tapetilla. Välittömästi Jyväskylän kesäkuisen puoluekokouksen jälkeen hiukan yli puolet kansanedustajistamme erosi eduskuntaryhmästä ja perusti uuden ryhmän. Kesän mittaan olemme saaneet uutta tietoa tämän operaation taustoista ja motiiveista sekä omia lähteitämme pitkin että median kiitettävän toiminnan ansiosta.

Julkisuudessa on puhuttu paljon puolueen hajoamisesta. Kesäkuussa tilanne näyttikin huolestuttavalta, ja kentällä vallitsi suuri epätietoisuus siitä, mitä on tapahtumassa. Eräät tahot levittivät paikkansapitämättömiä väitteitä puolueen valtaamisesta, sen muuttumisesta yhden asian puolueeksi tai ääriliikkeeksi. Kesän aikana sekä minä että muu puheenjohtajisto ja puoluesihteeri, samoin kuin kansanedustajamme, olemme käyneet paljon hyviä keskusteluja piirijärjestöjen ja paikallisyhdistysten ihmisten kanssa, kuulostelleet tunnelmia ja parhaamme mukaan oikaisseet väärinkäsityksiä ja hälventäneet niitä aiheettomia huolia ja pelkoja, joita ihmisillä on ollut puolueen linjan ja olemuksen suhteen.

Nyt, kun aikaa on kulunut hiukan yli kaksi kuukautta, voidaan tyytyväisyydellä todeta, että puolue on selvinnyt koettelemuksistaan varsin hyvin. Osa kansanedustajista lähti omille teilleen, osa omien intressiensä vuoksi ja osa huonon harkinnan vuoksi, mutta puolue ei ole hajonnut. Paikallisyhdistyksissä ja valtuustoryhmissä eroamisia tai loikkaamisia on ollut hyvin vähän. Niissäkin tapauksissa kyse on usein ollut henkilöistä, jotka ovat olleet pettyneitä esimerkiksi kunnallisvaalimenestykseensä tai luottamuspaikkajakoihin. He ovat kenties ajatelleet, että dramaattisella lähdöllä he saavat hetken julkisuutta, jonka he toivovat muuttuvan poliittiseksi menestykseksi jatkossa. Jää nähtäväksi, mutta en uskalla povata näille henkilöille pitkää poliittista ikää.

Jotkut tiedotusvälineet, samoin kuin loikkarit itse, ovat puhuneet siitä, että Perussuomalaisissa on nyt käynnissä stalinistinen puhdistus ja että eri tavalla ajattelevia savustetaan pihalle. Tosiasia on, että puolueesta ei Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen ole erotettu yhtäkään ihmistä. Loikanneiden kansanedustajien katsottiin eronneen itse, ja muutamalle muulle on lähetetty selvityspyyntö heidän julkisuuteen antamiensa lausuntojen vuoksi. Tämä on täysin normaalia menettelyä missä tahansa puolueessa.

Vaikka tapahtumat sinänsä olivat harmillisia ja varsinkin järkyttäviä, uusi tilanne antaa meille myös mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä ja terveemmältä pohjalta. Perussuomalaisten kannatus puolittui kahden vuoden hallitustaipaleen aikana, eikä tätä voi selittää pelkällä hallitusvastuun raskaudella. Jos voisi, myös hallituskumppaneiden kannatus olisi romahtanut. Sille vaihtoehdolle, jota me tarjosimme vaaliohjelmassamme vuonna 2015, on varmasti kysyntää. Ympäristössä tapahtuneiden muutosten, etenkin siirtolaiskriisin, vuoksi sille on luultavasti kysyntää enemmän kuin koskaan. Ongelma on siinä, että suuri osa äänestäjistämme menetti luottamuksensa haluumme ja kykyymme edistää tätä vaihtoehtoa hallituksessa. Meidän tehtävämme on palauttaa tämä menetetty luottamus. Se tapahtuu nostamalla takaisin toiminnan keskiöön ne teemat, joissa me olemme vaihtoehto muille puolueille ja joiden vuoksi ihmiset ovat äänestäneet meitä. Fokus on nyt pidettävä omassa tekemisessä, eikä gallupeissa. Kun teemme sitä, mitä meidän odotetaan tekevän, kannatus tulee perässä.

Puheenjohtajakampanjani keskeisenä teemana oli puolueen muuttaminen keskustelevammaksi ja moniäänisemmäksi. Puolue ei saa olla yhden miehen show, jossa tieto ei kulje, ajatukset eivät vaihdu, ja asiat päätetään ylhäällä ja tuodaan tiedoksi muille. Olen erittäin iloinen siitä vapautuneesta ja yhteenhitsautuneesta tunnelmasta, joka vallitsee niin kentällä kuin varsinkin eduskuntaryhmässä. Ryhmä on pienempi kuin ennen, mutta se on parempi, ja uskon kansanedustajiemme jakavan tämän tunteen. Seuraavien eduskuntavaalien jälkeen ryhmä on taas nykyistä suurempi.

Perussuomalaisten linjasta on puhuttu ja kyselty paljon. Itse näkisin, että kantavat teemamme ovat kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus. Kansallisella edulla tarkoitamme sitä, että suomalaisen julkisen vallan ensisijainen tehtävä on olla Suomen kansan edunvalvoja. Ketään muuta ei meidän etumme kiinnosta. Lisäksi on vaikea keksiä muutakaan perustetta Suomen valtion olemassaololle. Solidaarisuudella tarkoitamme sitä, että kaikki suomalaiset, ikään, terveydentilaan, asuinpaikkaan tai tuloluokkaan katsomatta, pidetään menossa mukana. Tämän solidaarisuuden on kuitenkin oltava sisäistä, ensisijaisesti omaan kansaan kohdistuvaa, koska muuhun meillä ei realistisesti ole resursseja. Kukaan muu ei rahoita suomalaista yhteiskuntaa kuin suomalainen yrittäjä ja työntekijä. Jos rahoittajien määrä pysyy ennallaan tai kutistuu, mutta saajien määrä kasvaa esimerkiksi huonon maahanmuuton myötä, kykymme huolehtia kenestäkään loppuu ennemmin tai myöhemmin. Tämä on matemaattinen tosiasia, jota mikään määrä hurskastelua ei muuksi muuta. Kansallisen edun ja sisäisen solidaarisuuden linja erottaa meidät niin oikeistosta kuin vasemmistosta. Se on hyvä lähtökohta kaikilla politiikan sektoreilla, joita kansanedustajamme myöhemmin tänään tiedotustilaisuudessa käsittelevät.

Hyvät kokouksen osallistujat!

Turussa tehtiin viime perjantaina islamistinen terrori-isku, jossa kuoli kaksi ihmistä ja haavoittui useampi. Teko oli osa sitä loputonta iskujen sarjaa, josta koko Eurooppa on saanut kärsiä viimeisten vuosien aikana. Meitä on moitittu siitä, että teemme iskulla politiikkaa. Se on kuulemma mautonta. Totuuden nimessä on sanottava, että olemme puhuneet leväperäisen turvapaikkapolitiikan vaaroista vuosia. Silloin meitä syytettiin aiheettomien pelkojen lietsomisesta.

Media ja poliitikot ovat vähätelleet tapahtunutta mm. sillä, että liikenteessä kuolee paljon enemmän ihmisiä. Tämä on totta, mutta liikenne on ihmisten elämälle välttämätöntä. Sen riskit on pakko hyväksyä osaksi elämää. Sen sijaan huono maahanmuuton hallinta on poliittinen valinta. Sen riskit ovat tuottamuksellisia. Sen lieveilmiöt ovat pitkälti vältettävissä, mutta tämä vaatii rohkeutta ja poliittista tahtoa. Kuolonuhrit Turussa tai viime syksynä Kajaanissa eivät ole ainoa hinta päättäjien kyvyttömyydestä. Moni muu on tullut ryöstetyksi, pahoinpidellyksi tai raiskatuksi. Pelkästään vastaanotto- ja kotoutusmenoihin uppoaa vuosina 2015-2018 lähes kaksi miljardia euroa. Nämä olisivat kaikkien mielestä suuria rahoja, jos kyse olisi mistä tahansa muusta kuin maahanmuutosta.

Miten päättäjämme kantavat vastuuta aikaansaannoksistaan? Puuhaamalla maksutonta terveydenhoitoa maassa laittomasti oleskeleville. Syyllistämällä suomalaisia. Puhumalla yksittäistapauksista. Vaatimalla malttia ja halauksia. Me olemme esittäneet konkreettisia, toteuttamiskelpoisia ja tehokkaita ratkaisuja aiemmin, ja esitämme niitä jatkossakin.

Tiedustelulainsäädäntö on Turun tapahtumien myötä nytkähtämässä liikkeelle, mikä on hyvä asia. Mielenkiintoista kuitenkin on, että tässä tapauksessa ollaan valmiita kajoamaan perustuslakiin kiireellisellä aikataululla. Miksi sama perustuslaki on nähty ylittämättömäksi esteeksi, kun siihen vetoamalla on tyrmätty Perussuomalaisten esittämiä, tilanteen vaatimia muutoksia esimerkiksi turvapaikkakäytäntöihin? Miksi silloin ei ole ollut halua eikä valmiutta tilanteen vaatimiin muutoksiin perustuslaissa?

Hyvä kokousväki!

Puoluejohdon puolesta kiitän eduskuntaryhmää hyvin alkaneesta yhteistyöstä ja toivotan parasta tarmoa alkavan syksyn haasteisiin. Sekä tietenkin hyvää kesäkokousta!

Kirjoitettu 20.8.2017

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon kannanotto

KANNANOTTO TURUN TERRORI-ISKUUN

Tämänhetkisten tietojen mukaan Turussa on tehty kaksi kuolonuhria ja useita loukkaantuneita vaatinut terrori-isku. Tapaus ei ole odottamaton vaan mitä ilmeisimmin osa islamististen iskujen sarjaa Euroopassa. Kuten monissa muissakin Eurooppaa kuohuttaneissa iskuissa, teosta epäilty on turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttänyt arabimies.

Perussuomalaisen puolueen ja eduskuntaryhmän johto esittää osanottonsa uhreille ja näiden omaisille. Samalla muistutamme, että islamilainen terrorismi on seurausta pitkään jatkuneesta holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta ja tulijoiden epäonnistuneesta integroinnista.

Surunvalittelut ja latteudet eivät riitä. Päättäjien on kannettava vastuu harjoittamansa politiikan seurauksista, tunnistettava terroristien motiivit ja ryhdyttävä lainsäädännöllisiin ja muihin toimiin, jotta syyttömiin sivullisiin kohdistuva terroriaalto saadaan katkaistua.

Tavallisten kansalaisten liikkumista ja vapauksia rajoittavat turvatoimenpiteet eivät ole oikea eivätkä edes tehokas toimintamalli. Turvapaikanhakijoiden virta turvallisten maiden kuten Ruotsin kautta on katkaistava. Turvapaikkahakemukset on käsiteltävä ripeästi, ja kielteisen päätöksen saaneet on poistettava maasta viipymättä. Maasta poistamista odottavia henkilöitä ei saa laskea vapaalle jalalle, koska riski yleiselle turvallisuudelle on ilmeinen.

Kirjoitettu 12.6.2017

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon linjapuhe

Vastavalitun perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon linjapuhe Jyväskylässä 11.6.2017.

Hyvä puoluekokousväki, arvoisat vieraat ja median edustajat,

Eilisessä puheenjohtajavaalissa, varapuheenjohtajavaalissa ja puoluesihteerivaalissa perussuomalaisilla oli harvinainen ongelma: hyviä ehdokkaita oli kaikkiin tehtäviin niin paljon, että valintaa oli vaikea tehdä. Puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat valittiin hyvin selkein lukemin. Tämä on itsessään hyvä asia, koska se antaa valituksi tulleille vahvan mandaatin. Se lähettää myös selkeän viestin siitä, mihin suuntaan jäsenkunnan enemmistö haluaa puoluetta kehitettävän. Valituksi tulleet ehdokkaat ovat suorapuheisia ja profiloituneet voimakkaasti niillä teemoilla, jotka ovat globalisaation ja hallitsemattoman maahanmuuton vuoksi kasvattaneet voimakkaasti suosiotaan useimmissa Länsi-Euroopan maissa. Kasvava osa väestöstä on yksinkertaisesti kyllästynyt siihen, että poliittisen korrektiuden nimissä lakaistaan maton alle hyvin konkreettisia ja tavallisen ihmisen elämää koskettavia ongelmia. Vanhoilla puolueilla ei ole halua eikä kykyä käsitellä näitä ongelmia.

Perussuomalaisten juuret ovat pienen ihmisen puolustamisessa. Vähitellen perussuomalaisista on tullut kanava myös niille, jotka uskovat itsenäisiin kansallisvaltioihin ja tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan. Tämä kehityskulku ei kuitenkaan heijasta niinkään puolueen muuttumista kuin maailman muuttumista. Kansallisen lainsäädäntövallan liukuminen ylikansallisille elimille, hallitsematon maahanmuutto ja ns. monikulttuurisuus koskettavat nimenomaan sitä pientä ihmistä, jonka puolustaminen on perussuomalaisuuden ytimessä. Pienellä ihmisellä ei ole mahdollisuutta vaihtaa asuinaluetta, kun turvattomuus lisääntyy kaduilla tai koulut muuttuvat ongelmakouluiksi. Pieni ihminen tuntee nahoissaan julkisen terveydenhuollon ylikuormittumisen tai kiristyvän kilpailun kohtuuhintaisista asunnoista tai laajamittaisen halpatyövoiman maahantuonnin.

On muotia sanoa, että köyhiä ei saa asettaa vastakkain. On muotia myös teeskennellä, että ns. hyviin asioihin tehdyt sijoitukset eivät olisi keneltäkään pois. Köyhät nimenomaan ovat vastakkain, ja julkinen talous pitkälti on nollasummapeliä. Koska käytettävissä olevat resurssit eivät kasva vaan pikemminkin kutistuvat, kaikki maailman parantamiseen käytetyt voimavarat ovat pois jostakin muusta. Kansallismielinen ajattelu asettaa oman kansan pienet ihmiset etusijalle, ei siksi, että se olisi hauskaa vaan siksi, että pitkällä tähtäimellä tämä on ainoa kestävä ratkaisu. Suomalainen hyvinvointijärjestelmä rahoitetaan vain suomalaisella työllä ja yrittämisellä ja niiden verottamisella.

Huono maahanmuuttopolitiikka ei ole Suomen tai Euroopan ainoa ongelma, eikä kukaan ole sitä sellaiseksi väittänyt. Se kuitenkin pahentaa monia muita ja muista syistä johtuvia ongelmia, kuten väestön ikääntymistä ja heikentyvää huoltosuhdetta ja julkisen sektorin rahoituskriisiä. Lisäksi se eroaa monista muista ongelmista sikäli, että se olisi pitkälti ratkaistavissa ja torjuttavissa riittävällä poliittisella päättäväisyydellä.

Toinen perussuomalaisten äänestäjille tärkeä teema on suhtautuminen eurooppalaiseen integraatioon. Vanhojen puolueiden kanta siihen on valitettavan epämääräinen. Kysyttäessä vastustetaan liittovaltiota, mutta käytännössä kannatetaan kaikkia yksittäisiä integraatiohankkeita, jotka lisäävät Euroopan unionin liittovaltiomaista luonnetta. Tai annetaan ymmärtää, että nykyinen määrä integraatiota on sopiva, mutta enempää ei tarvita. Euroopan unionin tämän hetkinen tila on, että jo toteutettu integraatio on luonut ongelmia, joita ei voida ratkaista muuten kuin lisäämällä integraatiota. Esimerkkinä voidaan mainita työvoiman vapaa liikkuvuus. Se ei ollut suuri ongelma siinä Euroopan unionissa, johon Suomi liittyi vuonna 1994, mutta se on suuri ongelma tämän päivän unionissa, jossa jäsenmaiden taloudellinen kehitystaso ja palkkataso ovat niin erilaisia. Itäiset jäsenmaat kärsivät nuoren väestön poismuutosta ja läntiset jäsenmaat, tai lähinnä niiden työväestö, halvan työvoiman maahanmuutosta, joka vääristää niiden työmarkkinoita.

EU:n sisäinen työvoiman liikkuvuus oli keskeinen syy sille, että britit päättivät erota unionista. Yksi tapa pyrkiä hillitsemään tätä muuttoliikettä on kuroa umpeen jäsenmaiden eroja siirtämällä rahaa vauraammista jäsenmaista köyhempiin. Tämä on sinänsä loogista, mutta se tekee käytännössä EU:sta pysyvän rahansiirtoautomaatin, jossa Suomen kaltaisella maalla on pysyvä nettomaksajan osa. Tätä osaa vain korostaa se, että EU:n toiseksi suurin nettomaksaja Britannia päätti lähteä.

Toinen esimerkki on yhteisvaluutta, joka johti katastrofiin juuri siksi, että unionilla ei ollut työkaluja valvoa yksittäisten euromaiden taloudenpitoa. Jos halutaan toimiva euro, tarvitaan lisää unionia, mutta samaan aikaan tämä kehitys vie vähitellen jäsenmailta kontrollin niiden omaan budjettiin ja omaan lainsäädäntöön. Tässä, kuten monessa muussakin kysymyksessä, joudutaan tekemään poliittisia valintoja. Ovatko integraation saavutukset – kuten yhteisvaluutta – niin tärkeitä, että niistä ollaan valmiita maksamaan tällainen hinta?

Tällaisiin näkökulmiin perustuu se kampanjan aikana esittämäni käsitys, että jäsenyys EU:ssa ei pitkällä aikavälillä ole Suomen kaltaisten maiden kansallinen etu.

On selvää, että eroaminen EU:sta ei ole tällä hetkellä realistinen optio, ja suurin osa suomalaisista kannattaa jäsenyyttä, kuka mistäkin syystä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että perussuomalaisten tehtävä ainoana EU-kriittisenä puolueena on edistää ja ylläpitää kriittistä ja perusteltua keskustelua. Lisäksi meidän pitää EU:n jäsenenä irtautua mallioppilaan roolista ja etsiä liittolaisia niistä jäsenmaista, jotka suhtautuvat kansallisen suvereniteetin nakertamiseen epäilevämmin. Nykyisen hallituksen ohjelmaan onkin perussuomalaisten ansiosta tehty useita hyviä kirjauksia. Toisaalta on vaikea ymmärtää, miksi Suomi esimerkiksi on Maltan ohella ainoa jäsenmaa, joka toteuttaa täysimittaisesti turvapaikanhakijoiden sisäisiä siirtoja Kreikasta ja Italiasta. Verrokkimaista Tanska ja Itävalta eivät toteuta niitä lainkaan, ja useampi jäsenmaa on haastanut koko järjestelmän EU:n tuomioistuimeen.

Hyvä kokousväki,

Nostin nämä kaksi poliittista kysymystä, maahanmuuton ja integraation, esille, koska nähdäkseni juuri niihin puoluekokousväki otti kantaa eilisissä valinnoissaan. Perussuomalaisten kannat näissä asioissa ovat myös herättäneet eniten närää muissa puolueissa ja tiedotusvälineissä. Reaktiot ovat olleet raivokkaita. Toisaalta ne muistuttavat hyvin paljon sitä, mitä nähtiin vuoden 2011 ja 2015 jytkyvaalien yhteydessä. Tällä kertaa valintoja vain tehtiin puolueemme sisällä eikä puolueiden välillä.

Puolueen sanotaan nyt muuttuneen aivan erilaiseksi, mikä ei pidä paikkaansa. Ensinnäkin tämä puolue koostuu edelleen jäsenistään, eli teistä, jotka valitsette mieleisenne ja itsenne näköisen puheenjohtajiston. Toiseksi puheenjohtajakampanja teki mielestäni selväksi, että asiakysymyksissä ehdokkaat olivat varsin yksituumaisia. Puolue olisi joka tapauksessa valinnut uuden puheenjohtajan, koska vanha ei ollut käytettävissä, ja se olisi joka tapauksessa saanut maahanmuutto- ja EU-kriittisen puheenjohtajan, koska muunlaisia ei ollut tarjolla. Vaalissa ja valinnoissa oli kyse painotusten muuttumisesta, ei linjan muuttumisesta. Me olemme edelleen yleispuolue, jossa on osaamista moneen lähtöön, ja jossa kukin voi – ohjelmiemme puitteissa – tehdä politiikkaa omalla osaamisalueellaan.

Ryhtyessäni kirjoittamaan tätä linjapuhetta jouduin pohtimaan, mikä on linjani. Sitten keksin, että sehän on kirjattuna vuoden 2015 eduskuntavaaliohjelmaan. Se on hyvä linja, eikä sitä tarvitse keksiä uudelleen. Miksi siis eiliset valinnat herättivät niin paljon närkästystä tietyissä piireissä? Näyttää siltä, että muut puolueet ja media sietävät pitkin hampain sitä, että meillä on paperilla omat tavoitteemme, mutta se on liikaa, että puhumme niistä ääneen.

Hallitusyhteistyöstä ja sen jatkumisesta on puheenjohtajakampanjan aikana ja sen jälkeen kirjoitettu ja puhuttu paljon. Hallituskumppanit ovat varoitelleet, että hallitusohjelmaa ei perussuomalaisten takia neuvotella uudelleen, vaikka sen enempää minä kuin muutkaan ehdokkaat emme ole sellaista vaatineet. Meillä on oma linjamme, mutta ymmärrämme, että hallitusohjelma on kolmen puolueen kompromissi, eikä se voi vastata täysin meidän omaa ohjelmaamme. Mielestäni olemassa oleva hallitusohjelma on näistä lähtökohdista tyydyttävä, samoin eräät muut yhdessä sovitut ohjelmat. Luonnollisesti edellytämme, että myös meille tärkeitä kirjauksia kunnioitetaan ja toteutetaan. Ei tämä ole kohtuuton vaatimus.

Eilen kokoomuksen suunnalta viestitettiin, ettei riitä, että perussuomalaiset ovat sitoutuneet hallitusohjelmaan. Meidän pitäisi kuulemma sitoutua vielä kokoomuksen arvoihinkin. Ei tämä tietenkään käy. Perussuomalaisilla on omat näkemyksensä, joita jäsenistö edellyttää puoluejohtomme edustavan.

Omalta kentältä taas on esitetty erilaisia toiveita. Monet ovat sitä mieltä, että hallituksessa täytyy ehdottomasti jatkaa. Toisaalta korostetaan, että omasta linjasta ei saa tinkiä tuumaakaan. Tämä on vaikea yhdistelmä. Hallituksessa pysyminen nimenomaan edellyttää linjasta tinkimistä, ainakin ennen kuin saamme 101 kansanedustajaa seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Oma näkemykseni on, ja on ollut, että perussuomalaisten on syytä olla hallituksessa niin kauan kuin hallitus perussuomalaisilla vahvistettuna on agendamme ja äänestäjiemme kannalta parempi kuin hallitus ilman perussuomalaisia. Toisaalta pitää varoa antamasta ymmärtää, että olisimme hallituksessa hinnalla millä hyvänsä, koska silloin hallituskumppaneilla ei ole mitään syytä huomioida perussuomalaisten toiveita niissä kysymyksissä, joissa me olemme eri mieltä kuin kaikki muut.

Kokoomus ajaa mielestäni itseään ja hallitusta hankalaan nurkkaan, josta on pian vaikea päästä ulos kasvojaan menettämättä. Kuten sanottua, ongelma tuntuu tässä tapauksessa olevan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien henkilöissä, eikä niinkään poliittisessa linjassa. Poliittinen linjammehan on kirjoissa ja kansissa, eikä se ole mihinkään muuttunut.

Hallituksen hajoaminen henkilökysymyksiin olisi valitettavaa, koska hallitus on pannut alulle tärkeitä ja äänestäjillemme kipeitäkin uudistuksia, jotka olisi syytä saattaa päätökseen. Aika näyttää, johtavatko nämä uudistukset haluttuihin päämääriin, mutta pahin vaihtoehto on poukkoileva päätöksenteko, johon hallituksen hajoaminen johtaisi.

Arvoisa puheenjohtaja,

Tässä yhteydessä haluan sanoa muutaman sanan myös puolueemme kansainvälisistä suhteista, joista on spekuloitu julkisuudessa ja keskusteltu puolueen sisällä. Muodollista yhteistyötä ulkomaisten puolueiden kanssa on aina syytä miettiä tarkkaan, mutta esimerkiksi Euroopan parlamentissa ja Pohjoismaiden neuvostossa ryhmien koko antaa lisää vaikutusmahdollisuuksia. Oma kantani on, että perussuomalaisten tulee näissä elimissä suhtautua suopeasti yhteistyöhön ennen kaikkea muiden Pohjoismaiden kansallismielisten puolueiden kanssa.

Toisaalta meidän on syytä pohtia tarkkaan, haluavatko perussuomalaiset jatkaa muodollista yhteistyötä Turkin presidentin Erdoganin puolueen kanssa kansainvälisen ACRE-puolueen puitteissa.

Puheenjohtaja!

Puolueemme on tällä hetkellä hiukan herkässä tilassa, kahdestakin syystä. Ensinnäkin puheenjohtaja vaihtui ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan. Jo se, että puheenjohtaja on joku muu kuin Timo Soini, vaatii totuttelua ja sulattelua ja synnyttää monessa tiettyä turvattomuutta.

Toinen seikka on se, että koko puheenjohtajisto vaihtui ja sen profiili muuttui. Lehdet puhuvat vallankumouksesta ja puolueen valtaamisesta.

Tämä puolue on johdon valinnan osalta Suomen demokraattisin. Sitä on mahdotonta vallata, koska meillä on suora jäsendemokratia. Tätä jäsendemokratiaa olisi syytä edelleen kehittää esimerkiksi ottamalla käyttöön kirjeäänestys. Suurten välimatkojen Suomessa tämä mahdollistaisi nykyistä paremmin kaikkien jäsenten osallistumisen päätöksentekoon.

Elämänfilosofiani on hitaasti kiiruhtaminen. Kun ei juokse, ei kompastukaan niin helposti. Tehtävää on paljon, eikä kaikkea kannata yrittää tehdä ensimmäisellä viikolla. Tärkein asia tällä hetkellä on vaalia puolueen yhtenäisyyttä ja hälventää ainakin turhia huolia. Pyrin vierailemaan mahdollisimman pian piireissä ja paikallisjärjestöissä kuullakseni, millaisia ajatuksia siellä on puolueen tilasta ja kehitystarpeista, ja avaamassa omia näkemyksiäni.

Tavoitteeni on myös luoda toimiva ja kiinteä yhteistyösuhde puolueen puheenjohtajiston ja eduskuntaryhmän puheenjohtajiston kanssa. Tätä helpottaa luonnollisesti se, että kaikki varapuheenjohtajat ovat tällä kertaa myös eduskuntaryhmän jäseniä. Haluan ylipäätään korostaa eduskuntaryhmän roolia ja parlamentaarista suhdetta eduskuntaryhmän ja ministeriryhmän välillä. Toisin sanoen sitä, että eduskuntaryhmällä on kansalaisten antama suora mandaatti, ja ministeriryhmä ottaa evästykset eduskuntaryhmältä ja nauttii sen luottamusta.

Näiden ja muidenkin asioiden tiimoilta haluan käydä mahdollisimman pian keskusteluja puolueemme kansanedustajien kanssa, ja heiltä saadun palautteen pohjalta tehdä omaan toimivaltaani kuuluvia ehdotuksia.

Haluan myös korostaa hyvää yhteistyötä emopuolueen ja nuorisojärjestömme välillä, koska siellä on toimintamme tulevaisuus.

Vilpitön haluni on siis paitsi kasvattaa modernien kansallismielisten teemojen näkyvyyttä puolueen profiilissa myös kehittää tätä organisaatiota, jotta se toimisi niin hyvin kuin tämän kokoisen puolueen pitää toimia. Tähän tarvitsen kaikkien osapuolten apua ja tukea. Edellinen puheenjohtaja hoiti tehtäväänsä 20 vuotta. Itse olen hoitanut sitä yhden päivän, joten asioihin perehtyminen ja ihmisiin tutustuminen vie hetken.

Kiitoksia kaikille.

Kirjoitettu 5.6.2017

Puoluekokous 10.-11.6.2017

Puoluekokouksen aikataulu (muutokset mahdollisia)

https://www.perussuomalaiset.fi/jyvaskylan-puoluekokous-2017/kokousohjelma/

Kirjoitettu 18.5.2017

Puoluesihteeriehdokas Jarmo Keto Kokemäellä

Puoluesihteeriehdokas Jarmo Keto tavattavissa
maanantaina 22.5.-17 klo 15
Kokemäen Vanhalla Yhteiskoululla (os. Tulkkilantie 16 b)

Kaikille avoin tilaisuus, tervetuloa!

Kirjoitettu 10.5.2017

Puoluekokous Jyväskylässä 10.-11.6.2017

Tietoa kokouksesta ja ilmoittautumiset

https://www.perussuomalaiset.fi/jyvaskylan-puoluekokous-2017/

 

Kirjoitettu 13.4.2017

Kiitokset!

366 KIITOSTA ÄÄNESTÄJILLEMME!

 

Äänten tarkastuslaskenta on tehty ja vaalien tulos vahvistettu 12.4.-17.

Valtuutetut ovat Mikko Laiho, Arto Perttula ja Pasi Rännäli,
varavaltuutetut Kauko Ketola, Sirpa Björkbacka ja Ville Köönikkä.

Kirjoitettu 5.4.2017

KUNTAVAALIT 9.4.2017

Kuntavaalit sunnuntaina 9.4.2017.

Äänestyspaikat ovat avoinna kello 9-20.

 

Äänioikeutetut ovat saaneet Väestörekisterikeskukselta postissa ilmoituksen äänioikeudesta (ilmoituskortti). Ilmoituskorttiin on merkitty vaalipäivän äänestyspaikka. Äänestäjän on esitettävä vaalivirkailijalle kuvallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi passi, henkilökortti tai ajokortti.

 

Kirjoitettu 29.3.2017

KUNTAVAALIEN ENNAKKOÄÄNESTYS 29.3.-4.4.2017

ENNAKKOÄÄNESTYSPAIKAT KOKEMÄELLÄ:

Vanha yhteiskoulu, Tulkkilantie 16 B
29.3.-31.3. klo 9-18
1.4.-2.4. klo 10-16
3.4.-4.4. klo 9-18

Kauvatsan paloasema, Yttiläntie 277
30.3. klo 12-17

Kirjoitettu 28.3.2017

Leipää ja lämpöä Kokemäellä 1.4.-17

Kokemäen Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaat Nina ja Sirpa jakavat leipää ja lämpöä
lauantaina 1.4.-17 Kokemäen Liikekeskuksessa klo 11.00.

Perusnaiset löydät jostain siitä Ärrän nurkilta, tule tutustumaan ja juttelemaan!

 

Kirjoitettu 21.3.2017

Puheenjohtajan tiedote

Hei kaikille, olemme 2012 perustettu Perussuomalaisten paikallisosasto. Hallitukseen kuuluu 4+4+1 jäsentä. Toimimme tiiviinä yhteisönä ja osastomme jäsenet ovat edustettuina Kokemäen kaupunginhallituksessa, kaupunginvaltuustossa ja monessa lautakunnassa kokemäkeläisten etuja ajaen.

Olet tervetullut tilaisuuksiimme ja ottamalla yhteyttä esim. puheenjohtajaan, pääset mukaan toimintaamme. Juuri sinua sinne kaivataan. Meillä on tekemisen meininki ja porukalla meillä on mahdollisuus parantaa Kokemäen asemaa kilpailevalla kuntakentällä. Tehdään se yhdessä!

Kauko Ketola
Kokemäen Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja

kauko@nullhorseteamketola.com
040-7184503

Kirjoitettu 5.3.2017

Tapahtumia Kokemäellä

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 19.3.-17 klo 15.00 ravintola Karassa, osoitteessa Tulkkilantie 26, Kokemäki. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksen koollekutsujana hallitus.

 

Kevätkokouksen jälkeen klo 16.00 järjestetään samassa paikassa vaalitilaisuus. Tule tapaamaan valtuutettuja ja kuntavaaliehdokkaita!

 

Toritapahtuma 25.3.-17 klo 10 alkaen Kokemäen S-marketin piha-alueella.

Kuntavaaliehdokkaitamme tavattavissa!

Makkaratarjoilua ja muuta mukavaa.

 

Tervetuloa!

 

Kuntavaalien ennakkoäänestyksen ajanjakso 29.3.- 4.4.2017
Varsinainen vaalipäivä 9.4.2017

Kirjoitettu 31.1.2017

Kuntavaaliohjelma

Arjesta se alkaa – Perussuomalaisten kuntavaaliohjelma on julkaistu

ja se näkyy kokonaisuudessaan, kun klikkaat kuvaa tai otsikkoa.

https://www.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit-2017/kuntavaaliohjelma-2017-arjesta-alkaa/

 

 

 

Kirjoitettu 29.1.2017

Kuntavaalit 2017

Seuraavat kuntavaalit järjestetään koko maassa 9.4.2017.

Ovatko oman kuntasi painopisteet vastaanottokeskuksissa vai vanhuspalveluissa? Juuri sinä voit olla kuntapäättäjä, ilmoittaudu ehdolle!

 

Ilmoittautumislomake avautuu klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

 

https://ehdolle.perussuomalaiset.fi/

Kirjoitettu 22.12.2016

Joulutervehdys

Kiitämme jäseniämme, kannattajiamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kirjoitettu 13.11.2016

Kuntavaalit 2017

Perussuomalaisten riveistä nousi edellisissä kuntavaaleissa 1195 valtuutettua. Tulos oli huikea, mutta tulevissa kuntavaaleissa laitetaan tulos vielä roimasti paremmaksi.

Seuraavat kuntavaalit järjestetään vuoden 2017 keväällä. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi jo nyt. Ilmoittautumislomake avautuu klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai otsikkoa.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan – juuri Sinä!

 

https://www.perussuomalaiset.fi/ilmoittaudu-alustavasti-perussuomalaisten-kuntavaaliehdokkaaksi/

Kirjoitettu 7.11.2016

Unohtuuko Sataedun perustehtävä?

Kuten yleisesti tiedetään, ovat valtiovallan säästötoimet viime aikoina puraisseet ja puraisevat jatkossakin rajulla kädellä koulutuksenjärjestäjien rahoitusta, koskien erityisesti ammatillista koulutusta. Tämä puolestaan on lehtitietojen mukaan johtanut paikallisessa Sataedussakin muun muassa henkilövähennystarpeisiin.

Vaikeaksi ymmärtää nuo vähennystoimet tekee niiden kohdistuminen pääosin opetushenkilöstöön, jopa huomattavan pitkään palvelleisiin opetuksen ammattilaisiin. Kun tähän lisätään lähiopetustuntien jatkuva supistaminen muun muassa niin sanottua työssä oppimista lisäämällä, on pakko kysyä, onko Sataedun johto unohtanut laitoksensa perustehtävän, opiskelijoiden opettamisen?

Toki työpaikoilla tapahtuva harjoittelu on tärkeä osa ammatin opiskelua, mutta harvemmalla työnantajalla on resursseja irrottaa omasta väestään ohjaajia antamaan tarvittavaa ammatin perusopetusta niin sanotusti nollasta aloittaneelle nuorelle.

Ymmärtämisen vaikeutta ja epäilystä perustehtävän unohtumisesta lisää kyseisen organisaation rakenne, joka näyttää koostuvan huomattavan suuresta määrästä erilaisia päälliköitä ynnä muita opetukseen osallistumattomia suunnittelijoita. Kyseiseen hallintohimmeliin kun ollaan vielä parhaillaan hakemassa laskentasuunnittelijaa, vahvistuu päätelmä perustehtävän unohtumisesta.

Hitaasti elpyvälle elinkeinoelämällemme, etenkin teollisuudelle, on entistäkin tärkeämpää saada palvelukseensa motivoituneita uusia osaajia, joilla perusasiat ovat hallinnassa ja asenne kohdallaan. Jokainen yläasteikäisten nuorten kanssa tekemissä oleva henkilö ymmärtää, että tulevalla oppimisympäristöllä on valtava merkitys nuoren ihmisen kehitysaskelien etenemiseen. Oppimisympäristön tärkein voimavara on puolestaan motivoitunut ja osaava opetushenkilöstö, jonka tekemisiä ja toimintaa vielä aikuisiässäkin muistellaan. Olisiko siis Sataedun johdon syytä kiireesti tarkistaa strategiaansa yhteiskuntamme palvelijana?

 

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n valtuustoryhmä

Kirjoitettu 19.10.2016

SYYSKOKOUS

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen SYYSKOKOUS

pidetään sunnuntaina 6.11.2016

klo 16.00 Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa.

 

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

 

Tervetuloa!

 

Kirjoitettu 13.8.2016

TORITAPAHTUMA 30.8.2016

Kokemäen Perussuomalaisten TORITAPAHTUMA
tiistaina 30.8.2016 klo 11.00-14.00
K-Supermarket Teljänportin piha-alueella.

Kansanedustajat Laura Huhtasaari, Kari Kulmala, Jani Mäkelä ja Anne Louhelainen tavattavissa noin klo 12.45.

Lettu- ja kahvitarjoilua.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 19.7.2016

KAUVATSA-PÄIVÄ 30.7.2016

Perinteinen KAUVATSA-PÄIVÄ lauantaina 30.7.2016 Kauvatsan Seuratalolla.
Kokemäen Perussuomalaiset mukana koko perheen toritapahtumassa klo 8.00-14.00.
Kansanedustaja Laura Huhtasaari tavattavissa teltallamme klo 11.30.
Tervetuloa kaikki joukolla mukaan viettämään kesäistä markkinapäivää kanssamme!

Kauvatsan Seuratalo
Yttiläntie 352, 32910 Kauvatsa
Kirjoitettu 11.5.2016

Kuntavaali-ilta 8.6.-16

Onko Kokemäellä kaikki asiat nyt hyvin vai pitäisikö tehdä jotain muutoksia?

Haluaisitko itse vaikuttaa paikkakunnan asioihin?

 

Järjestämme KUNTAVAALI-ILLAN

keskiviikkona 8.6.-16 klo 18-20

ravintola Karassa (Tulkkilantie 26)

 

Paikalla perussuomalaisia valtuutettuja ja lautakuntien jäseniä.

Tarjoilua ja muuta mukavaa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan – juuri Sinä!

Kirjoitettu 8.4.2016

Kuntavaalit 2017

Perussuomalaisten riveistä nousi edellisissä kuntavaaleissa 1195 valtuutettua. Tulos oli huikea, mutta tulevissa kuntavaaleissa laitetaan tulos vielä roimasti paremmaksi.

Seuraavat kuntavaalit järjestetään vuoden 2017 keväällä. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi jo nyt.

 

https://www.perussuomalaiset.fi/ilmoittaudu-alustavasti-perussuomalaisten-kuntavaaliehdokkaaksi/

Kirjoitettu 8.4.2016

Metsähallituslaki

Tiedote 4.4.2016

Julkaisuvapaa

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä: Luontomme säilyy meillä ellei kansa toisin päätä

Oppositio on maalannut pitkin talvea hurjaa metsähallituslakimörköä, joka pistää Suomen metsät ja vedet reppuun ja myy ne ulkomaille. Kansalaiset jäävät nuolemaan mustikkaisia näppejään, kun rakastamamme luontokohteet viedään meiltä, väittää opposition uhkakuva.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmäkin on saanut paljon palautetta asiasta. Tässä vastauksemme saamiimme kysymyksiin uudesta metsähallituslaista:

 1. Miksi uusi metsäosakeyhtiö perustetaan?
  Uusi yhtiömuoto (osakeyhtiö) ei ole EU:n sanelema, mutta EU:n kilpailulainsäädäntö ei hyväksy enää Suomen valtion harjoittamaa puukauppaa nykymuodossaan, koska se vääristää kilpailua. Lukuisia asiantuntijoita kuultuaan nykyhallitus on päättänyt esittää uuden osakeyhtiön perustamista Metsähallituksen alaisuuteen, jotta kilpailuvääristymä puumarkkinoilla poistuu. Jatkossakin kauppaa käydään vain puista, ei luontokohteista eikä vesistöistä. 
 2. Miten käy Suomen lukuisille luontokohteille?
  Suomen luontokohteille ei käy kuinkaan. Kansallispuistot, erämaa-alueet ja muut luonnonsuojelualueet pysyvät nykyisessä käytössään ja niiden hoito ympäristöministeriön alaisuudessa. Niihin ei peritä sisäänpääsymaksuja, ne pysyvät valtion omistuksessa ja niihin pätevät samat säännöt ja käyttöoikeudet kuin ennenkin.
 3. Voidaanko Suomen pohjavesiä myydä ulkomaisille yhtiöille?
  Jos Suomen eduskunta näin päättää, niin teoriassa voidaan myydä. Myös tulevaisuudessa jokainen valtion vesistön, metsän tai maa-alueen myyntipäätös vaatii Suomen eduskunnan yksinkertaisen enemmistön hyväksynnän niin kuin tähänkin asti. Tällaisen eduskunnan valitseminen on kansan päätettävissä. Perussuomalaisten on vaikea uskoa, että suomalaisten enemmistö olisi koskaan valmis tällaiseen ratkaisuun. Metsähallitus omistaa noin kolmanneksen Suomen rannoista, vesistä ja maa-aineksesta. Perussuomalaiset ei tule koskaan äänestämään Suomen luonnon myynnin puolesta.
 4. Miten laki vaikuttaa matkailuyrittäjien toimintaan?
  Laki ei vaikuta matkailuyrittäjien toimintaan. Suomen luontokohteet pysyvät nykyisessä käytössään. Jatkossakin eduskunta päättää esimerkiksi uusien kansallispuistojen perustamisesta.
 5. Voiko käydä niin kuin Carunan tapauksessa?
  Se ei ole mahdollista. Maiden, vesien ja metsien omistus säilyy valtiolla. Jos alueiden käyttötarkoitusta halutaan muuttaa, se voidaan tehdä vain eduskunnan päätöksellä. Valtion metsätalousliiketoiminta, johon laki vaikuttaa, säilyy periaatteiltaan entisellään.
 6. Heikentääkö uusi laki saamelaisten asemaa?
  Ei heikennä. Päinvastoin, uuden lain myötä saamelaisten kotiseutualueelle perustetaan kuntakohtaisia neuvottelukuntia. Niiden toivotaan parantavan saamelaisten mahdollisuuksia ylläpitää ja kehittää kieltään ja kulttuuriaan.

Lisätietoja:

Maa- ja metsätalousvaliokunnan varapuheenjohtaja ja perussuomalaisten kansanedustaja Reijo Hongisto

040-5257 488

Kirjoitettu 4.2.2016

Kevätkokous

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS pidetään sunnuntaina 6.3.2016
klo 14.00 Kokemäen kaupungintalolla.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kokouksen koollekutsujana hallitus. Tervetuloa!

Samalla muistutetaan, että nyt on aika hoitaa tämän vuoden jäsenmaksut kuntoon.
Paikallisyhdistyksemme jäsenmaksu on 5 €/vuosi.

Voit myös tukea työtämme paremman Kokemäen puolesta tulemalla kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenyys (15 €/vuosi) ei vaadi puolueen jäsenyyttä.

Jäsenmaksut maksetaan Kokemäen Perussuomalaiset ry:n tilille
FI41 5161 0520 0556 45

Kirjoitettu 19.12.2015

Joulutervehdys

Kiitämme jäseniämme, kannattajiamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kirjoitettu 29.11.2015

Hallitus 2016

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n syyskokouksessa 18.10.-15 valittu hallitus vuodelle 2016.

Puheenjohtajana jatkaa Kauko Ketola.
Hallituksen jäsenet Pertti Salminen, Arto Perttula, Mikko Laiho ja Mirja Laurén-Jakonen, sekä varajäsenet Pasi Rännäli, Esa Huhtasaari, Elvi Tuuliainen ja Nina Skinnari.

Kirjoitettu 6.10.2015

Sääntömääräinen syyskokous

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 18.10.-15  klo 16.00 Kokemäen kaupungintalon kahvihuoneessa.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen koollekutsujana hallitus.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 3.9.2015

Toritapahtuma Kokemäellä 12.9.-15

Kokemäen Perussuomalaiset järjestää TORITAPAHTUMAN lauantaina 12.9.-15  klo 11-13  K-Supermarket Teljänportin piha-alueella.

 

Tapahtumassa on mukana kansanedustaja Laura Huhtasaari sekä tietysti myös Kokemäen Perussuomalaisten luottamushenkilöitä.

Tule keskustelemaan kanssamme kaikista mahdollisista asioista, juodaan samalla kahvit ja maistellaan hyviä lettuja!

Tervetuloa!

 

Kirjoitettu 8.8.2015

Timo Soinin puoluekokouspuhe 8.8.-15

Timo Soinin puoluekokouksessa pitämä puhe kokonaisuudessaan oheisella videolla.

 

https://www.suomenuutiset.fi/timo-soinin-puhe-kokonaisuudessaan-katso-video/

Kirjoitettu 23.5.2015

Henrikin markkinat Kokemäellä 6.6.-15

Tänä vuonna tapahtumaa vietetäänkin molemmin puolin Kokemäenjokea, Siltakadulla ja Käräjätiellä.
Markkinakojumme löytyy Käräjätieltä, seurakuntakeskuksen edustalta ja luvassa on jälleen mukavaa meininkiä koko iltapäiväksi!

Kansanedustaja Laura Huhtasaari tarjoaa kiitoskahvit äänestäjilleen, lapsille on ilmapalloja, aikuisille luettavaa sekä tietysti mahdollisuus keskustella Kokemäen Perussuomalaisten luottamushenkilöiden kanssa ja liittyä samalla Satakunnan suurimman puolueen jäseneksi.

Olipa ikäsi, sukupuolesi, ammattisi tai syntymämaasi mikä hyvänsä, meidän kanssamme voit tulla keskustelemaan avoimesti ja luottamuksella.

Olemme paikalla klo 12.00-17.30, nähdään markkinoilla!

 

Kirjoitettu 20.4.2015

Kiitokset!

Perussuomalaiset. Satakunnan suurin puolue. Suomen toiseksi suurin puolue. Äänen voima on valtava.

Arvoisat äänestäjämme, kaunis kiitos teille jokaiselle!

Kirjoitettu 15.4.2015

Eduskuntavaalit 19.4.2015

Vaalipäivä on sunnuntai 19.4.-15  ja äänestyspaikat ovat avoinna klo 9.00-20.00.

 

Äänestetään Perussuomalaiset vaalivoittoon!

Kirjoitettu 8.4.2015

Ennakkoäänestys 8.-14.4.2015

EDUSKUNTAVAALIEN ENNAKKOÄÄNESTYS alkaa tänään ja jatkuu 14.4 asti.

Ennakkoon voitte äänestää missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa, mutta kuitenkin vain oman vaalipiirinne ehdokasta. Teidän on todistettava henkilöllisyytenne äänestäessänne, joten ottakaa mukaan henkilökortti, passi tai ajokortti.

 

ENNAKKOÄÄNESTYSPAIKAT KOKEMÄELLÄ:

Vanha yhteiskoulu, Tulkkilantie 16 B
8.4.-10.4. klo 9-18
11.4.-12.4. klo 10-16
13.4.-14.4. klo 9-18

Kauvatsan paloasema, Yttiläntie 277
9.4. klo 12-17

 

Kirjoitettu 28.3.2015

Vaalipaneeli Kokemäellä

Tiistaina 31.3.-15 kaikkien puolueiden yhteinen VAALIPANEELI Kokemäen Vanhalla yhteiskoululla klo 18-20.

Vaalipaneelissa mukana eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaita (yksi/puolue). Perussuomalaisten ehdokkaista paneeliin osallistuu Laura Huhtasaari.

Tarjoilua alkaen klo 17.30.
Tervetuloa!

Kirjoitettu 17.3.2015

Vaalitapahtuma 2.4.2015

Järjestämme VAALITAPAHTUMAN torstaina 2.4.-15 klo 13-16
K-Supermarket Teljänportin piha-alueella.

Tule tapaamaan satakuntalaisia eduskuntavaaliehdokkaitamme, paikalla ovat Laura Huhtasaari, Ismo Läntinen, Simo Riuttamäki, Kristiina Heinonen, Maarit Markkula, Petri Huru, Marianne Ostamo ja Jari Koskela.

Aivan mahtava joukko eduskuntavaaliehdokkaiden parhaimmistoa kokoontuu siis Kokemäellä!
Tule, tutustu, tenttaa ja valitse oma ehdokkaasi!

Tilaisuuteen saapuu myös Perussuomalaisten Satakunnan piirin puheenjohtaja, eduskunnan 2. varapuhemies Anssi Joutsenlahti! Ja paikalla on tietysti Kokemäen Perussuomalaisten valtuustoryhmä, joten samalla on hyvä tilaisuus keskustella paikkakunnankin asioista.

Tarjoamme hernekeittoa 300:lle ensimmäiselle ja kahvia tarjoilee Perussuomalaiset Naiset.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 10.2.2015

Sääntömääräinen kevätkokous

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 8.3.-15  klo 17.00 Hotelli Seurahuoneen tiloissa, osoitteessa Teljänkatu 4, Kokemäki.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30.

Kokouksen koollekutsujana hallitus. Tervetuloa!

Kirjoitettu 19.1.2015

Perussuomalaisten Satakunnan piirin eduskuntavaaliehdokkaat

Kristiina Heinonen, Ulvila.
Laura Huhtasaari, Pori.
Petri Huru, Pori.
Ari Jalonen, Pori.
Tero Järvelä, Ulvila.
Jari Koskela, Kankaanpää.
Tommi Laitila, Honkajoki.
Riina Lehmussalmi, Jämijärvi.
Ismo Läntinen, Pori.
Maarit Markkula, Köyliö.
Pasi Mäenranta, Rauma.
Marianne Ostamo, Pori.
Simo Riuttamäki, Huittinen.
Tomi Salonen, Eurajoki.

 

Tutustu ehdokkaisiin sivun oikeassa reunassa olevan valikon Eduskuntavaaliehdokkaat-kohdasta!

 

Eduskuntavaalit 19.4.2015.

Kirjoitettu 20.12.2014

Joulutervehdys

Kiitämme jäseniämme, kannattajiamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kirjoitettu 10.11.2014

Syyskokous

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n syyskokous pidetään Kokemäen kaupungintalon kahvihuoneessa 16.11.2014 klo 16. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Kirjoitettu 1.6.2014

HENRIKIN MARKKINAT 7.6.-14 Kokemäellä

Olemme jälleen mukana Kokemäen perinteisillä Henrikin markkinoilla 7.6.-14, klo 10-16.

Kojumme löytyy Osaava ja toimiva Kokemäki -torilta, siitä kirkon edustalta.

Tule tutustumaan markkinakojumme tarjontaan ja juttelemaan kanssamme kaikista mahdollisista asioista.

Henrikin markkinat on koko perheen tapahtuma,  joten monenlaista ohjelmaa löytyy kaikenikäisille. 

Tavataan lauantaina markkinoilla, tervetuloa!

 

 

Kirjoitettu 15.5.2014

EU-vaalit 2014

Tässä muutamia satakuntalaisen EU-vaaliehdokkaamme Laura Huhtasaaren mielipiteitä:

– Yhtenäistä lainsäädäntöä eli direktiivejä tulee karsia.
– Päätäntävaltaa tulee palauttaa jäsenvaltioille.
– Tukipakettien ja yhteisvastuiden tie on lopetettava.
– Suomen verovarat kuuluvat suomalaisille.
– Euron valuutta-alueita pitää voida purkaa.


LAURA HUHTASAARI nro 86


EU-vaalien ennakkoäänestys on alkanut, käytetään äänioikeuttamme, että saadaan Suomen ääni kuulumaan Brysselissä!

Muistetaanhan, että äänestämättä jättäminen on hiljainen hyväksyntä nykyiselle EU-tukipakettipolitiikalle!

 

Kirjoitettu 10.5.2014

EU-VAALIT 2014

Europarlamenttivaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 25.5.2014,  klo 9.00-20.00.

 

Ennakkoäänestyksen ajanjakso Suomessa 14.-20.5.2014

ja ulkomailla 14.5.-17.5.2014.

 

 

Kirjoitettu 23.4.2014

Sääntömääräinen kevätkokous

Kokemäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 27.4.2014  klo 16.00 Kokemäen kaupungintalolla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Hallitus

Kirjoitettu 25.2.2014

Toritapahtuma 12.4.2014

Satakuntalainen EU-vaaliehdokas Laura Huhtasaari on tavattavissa järjestämässämme toritapahtumassa Kokemäen Liikekeskuksessa lauantaina 12.4.-14, klo 10.00 – 12.30.

Paikalla on myös Kokemäen Perussuomalaisten valtuustoryhmä, joten samalla on hyvä tilaisuus tulla keskustelemaan paikkakunnankin asioista!

(lisää…)

Kirjoitettu 20.2.2014

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja tukijoukkoihimme!

Perussuomalaisten toiminnan perustana ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, tasa-arvo, työn ja yrittämisen kunnioittaminen sekä henkinen kasvu.

Liity jäseneksi-kohdasta löydät lisätietoa jäsenyydestä ja jos tulee vielä jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Voit myös tukea työtämme paremman Kokemäen puolesta tulemalla kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenyys on 15 € /vuosi.

Puheenjohtaja Kauko Ketola

kauko@nullhorseteamketola.com